Boy : Güçlü geleceğe zemin hazırlıyoruz

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda Milliyetçi – Ülkücü Hareketin genç dimağlarının geleceği için çalışmalarını dile getirdi.

Kapaklı 19.02.2018 19:33:00 0
Boy : Güçlü geleceğe zemin hazırlıyoruz

Programda konuşan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy, güçlü bir geleceğe zemin hazırladıklarını kaydetti.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı Han Kahvecisinde düzenlenen kahvaltıya Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl 2. Bölge Başkanı Korhan Ogan, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün ve yönetim kurulu üyesi  Serkan Açıkgöz, Geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat İmza, partililer ve ülkücüler katıldı.

 

“TÜKETEN DEĞİL ÜTEREN NESİL OLACAĞIZ”

 

Programda konuşan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy “ Güçlü bir geleceğe şimdiden zemin hazırlıyoruz. Geleceğin Ali Kuşçu’ları , Aziz Sancar’ları , İbrahim Çallıları, Nihal Atsızları , Ziya Gökalpleri ve isimlerini saymakta bitiremediğimiz fikir ve sanat beyleri ilim,bilim,sanat,zanaat,ziraat dallarında bizlere örnek teşkil etmiştir.Bu kişileri baz alarak geleceğe emin adımlarla çağdaş,yeniliğe açık ve son derece ahlaklı bir gençlik yetiştirmek için çalışmalara devam etmekteyiz.Yakın zamanda eğitim programının hazırlıkları bitecek olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüt Eğitim Merkezi’nde de eğitimlerini alacak ve aynı zamanda fiziki eğitimlerini de yapabilecekleri Spor Salonu hakkında ki fizibilite çalışmasını sürdürmekteyiz. Gelecek nesil Ülkü Ocaklarının eseri olacak ve Devletimize, Milletimize hayırlı nesiller yetiştireceğiz. Tüketen değil üreten nesiller. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in Ülkücü Ülkücünün Öz ve Öz kardeşidir düsturu ile ocağımıza gelen her genci kardeşimiz bilip hepsinin ayrı birer cevher olduğunu biliyor ve onların yetişmesi için tüm varımızla çalışıyoruz. Ayrılıkta azabın birlikte rahmetin olduğu inancındayız. Herkesi bu birlikteliğimize davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10