Süper ligde zorlu viraj

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 21 hafta heyecanı yaşanacak. Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor evinde Çorlu Kültürspor'u konuk ederken,takipçisi 1461 Karadenizspor ise deplasmanda üçüncü sırad

23.02.2018 19:27:00 0
Süper ligde zorlu viraj

LİDER EVİNDE

 

Haftaya 45 puanla lider durumda giren Kapaklıspor evinde 22 puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorlu Kültürspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı“ Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Ligin tamamlanmasına kısa bir zaman kala rakiplerimiz ile puan farkını açmayı hedefliyoruz. Bu hafta da Çorlu Kültürspor’u yenerek son haftalara avantajlı girmek istiyoruz” dedi.

 

HAFTANIN MAÇI ÇERKEZKÖY’DE

 

Haftanın maçında 39 puanla üçüncü sırada yer alan Çerkezköy Doğanspor evinde 40 puanla ikinci sırada yer alan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş“ Bu hafta evimizde lig ikincisini konuk edeceğiz. Ligin tamamlanmasına altı hafta kaldı. Rakibimizi mağlup edip lider Kapaklıspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

DİĞER MAÇLAR

 

Ligde 35 puanla dördüncü sırada bulunan Marmara Ereğlisi Belediyespor deplasmanda 26 puanla yedinci sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. Pazar günü Malkara 14 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Saray Belediyespor ise evinde Sağlamtaşspor karşısında üç puan arayacak. Ligde Sağlamtaşspor’un 25, Saray Belediyespor’un ise 27 puanı bulunuyor. Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Şarköyspor ile ErgenegücüUlaşspor Pazar günü Ulaş Sahası’nda karşı karşıya gelecek.Şarköyspor’un ligde 13, ErgenegücüUlaşspor’un ise 11 puanı bulunuyor. Ligde 24 puanla dokuzuncu sırada bulunan Kapaklı Sitespor ise deplasmanda bir puanla son sırada bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Pazar günü Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde bu haftayı Muratlı Belediyespor bay olarak geçecek.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10