Şehitler için mevlit okutuldu

Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı'da uzun yıllardır faaliyet gösteren Pera Villa Pastaneleri yetkilileri, Güneydoğu ve Afrin şehitleri için Kapaklı Organize Hacı Talip Sivri Camiinde Cuma namazı öncesi mevlit

Kapaklı 23.02.2018 19:31:00 0
Şehitler için mevlit okutuldu

DUALAR OKUNDU

 

Kapaklı, Çorlu ve Çerkezköy’de bulunan şubeleri ile uzun yıllardan bu yana cafe pastane sektöründe faaliyet gösteren Pera Pastaneleri Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölücü hainlere karşı yürüttüğü operasyonlar kapsamında Doğu ve Güneydoğu da vatan savunmasında şehit olan asker ve polislerin ruhlarına Cuma namazı öncesi mevlit okuttu. Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen Afrin şehitlerinin de anıldığı mevlitte Cuma namazı çıkışında Pera Pastanesi çalışanları tarafından cami cemaatine mevlit şekeri dağıtıldı. Cuma namazı öncesi Hacı Talip Sivri Camiinde gerçekleştirilen mevlide Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“ALLAH ONLARI DARDA BIRAKMASIN”

 

Vatanları için canlarını seve seve veren şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Pera Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk “  Her zaman devlet millet olarak Mehmetçiklerimizin yanındayız. Allah onları hiçbir zaman darda bırakmasın. Birbirimize sarılıp, birlik için çalışmamız lazım. Rabbim vatanımızı, milletimizi ve dinimizi her yerde muzaffer eylesin. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10