Çerkezköylü Efsane Futbolcu Yılmaz'ın vefatı üzüntü yarattı

Çerkezköy Gençlikspor'un her kademesinde uzun yıllar top koşturan ve futbol oynadığı yıllarda attığı gollerle takım taraftarlarının bombacı lakabı taktığı Çerkezköy belediye eski b

25.02.2018 20:48:00 0
Çerkezköylü Efsane Futbolcu Yılmaz

İSTASYON MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ

 

Önceki akşam İstasyon Mahallesi’nde çalıştırdığı  işyerini kapatarak evine gelen Rıdvan Yılmaz aniden rahatsızlanarak geçirdiği kalp krizi sonunda yaşamını yitirdi. İstasyon Mahallesi’nde önceki gün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip İstasyon Mezarlığı’nda aile kabristanına gözyaşları arasında dualarla toprağa verilen merhum Rıdvan Yılmaz iki çocuk babası ve 3 torun dedesi idi. Taziyeleri oğlu Gürcan Yılmaz kabul etti.

 

CENAZEYE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Merhum Futbolcu Rıdvan Yılmaz’ın cenaze töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye başkan yardımcıları, İmdat Özgör, Enver Bayram, Kemal Gümüş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi,1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Uğur Erem ve kulüp yönetimi,Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Asbaşkan Sabri Asbaş, sivil toplum kuruluşu başkanları, Yılmaz ailesi yakınları, esnaflar, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10