Edirnespor'a 'Paşa' tokadı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta son üç sezondur şampiyonluk için kadro yapan ama istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Edirnespor, bir iyi bir kötü olduğu 2017-2018 sezonunun 20. haftasında Gaz

26.02.2018 20:41:00 0
Edirnespor

İSTANBUL’DA OYNANDI

 

Sakarya bölgesi hakemlerinden Bahadır İleri'nin yönettiği maçta yardımcılıklarını Gürkan Kırabakan, Furkan Kocayıldız ve Uğur Muslu yaptı. Maça Edirnespor İbrahim Aydinç, Murad Damra Kaya, Ertuğrul Türksever, Emirhan Özkan, Barış Kasaroğlu, Ümit Çoruk, Hürkal Eren Turan, Yunus Namdar, Mehmet Aksel Karadağ, Uğur Kapısız, Sebahattin Horoz kadrosu ile çıkarken, ev sahibi ekip Gaziosmanpaşaspor ise Müslüm Nas, Hüseyin Emre Kalfa, Emirhan Yavuz, Gökhan Caba, Alpaslan Bağımsız, Kazım Birkan, Samet Yüksel, Kadir Köse, Ömer Faruk Kalfa, Tunahan Ergül ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Maça iyi başlayan ev sahibi ekip Gaziosmanpaşaspor 5’inci dakikada Tunahan’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip savunmada hata yapmazken ikinci gol için rakip kaleye yüklendi. Edirnespor ise rakibi karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında sahneye çıkan Hüseyin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek ev sahibi ekip Gaziosmanpaşaspor’u 2-0 öne geçirdi.

 

FARKLI MAĞLUP OLDU

 

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı önde tamamlayan ev sahibi ekip Gaziosmanpaşaspor ikinci devre de üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. 48’inci dakikada sahneye bir kez daha çıkan Tunahan kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydetti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 64’üncü dakikada Kadir ile bir gol daha buldu ve skoru da 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Gaziosmanpaşaspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Gaziosmanpaşaspor bu galibiyet ile puanını 32 yaparken, Edirnespor ise ligdeki sekizinci mağlubiyetini alarak 27 puanla altıncı sırada yer aldı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10