Kapaklıspor fırsat tepti

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor evinde orta sıralarda mücadele eden Çorlu Kültürspor'u konuk etti. Rakibi ile berabere kalan Kapaklıspor şampiyonluk yarışında ağır

26.02.2018 20:42:00 0
Kapaklıspor fırsat tepti

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Serhat, Ömer Faruk, Çağatay, Hüseyin, Sacko, Mertcan, Gurur, Tezcan, Şaban, Berkay ve Nail ilk onbiri ile çıkarken, Çorlu Kültürspor ise Yusuf, Ertan, Uğur, Bülent, Muammer, Ferhat, Süleyman, Yusuf, Sefa, Samet ve Emre kadrosu ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalarda rakibi karşısında istediği gol ve golleri bulamadı. Kapaklıspor’un yüklendiği dakikalarda kontra bir atak yakalayan konuk ekip Çorlu Kültürspor 26’ıncı dakikada öne geçti. Sağ kanattan ani gelişen atakta topla buluşan Ferhat düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Çorlu Kültürspor’u öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Kalesinde gördüğü şok golün ardından toparlanmaya çalışan Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Berkay, Şaban ve Nail ile pozisyonlar yakalayan Kapaklıspor bir türlü istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip Çorlu Kültürspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

KAPAKLISPOR BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine taraftarının desteği ile iyi başlayan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklendi. Karşılaşmanın 55’inci dakikasında Çağatay’ın pasıyla topla buluşan Tezcan düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Heyecanın giderek arttığı karşılaşmada Kapaklıspor orta alanda topu kaptırdı. Gelişen atakta Sefa ceza sahası içine girerek düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekip Çorlu Kültürspor’u tekrar öne geçirdi.

 

ÖNEMLİ PUAN KAYBETTİ

 

Rakip kaleye yüklenen Kapaklıspor beraberlik golü aradı. Tüm hatlarıyla Çorlu Kültürspor kalesine yüklenen Kapaklıspor beraberlik golünü ise uzatma dakikalarında buldu. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor’da topla buluşan Sacko kaydettiği golle skoru 2-2’ye getirdi. Maçın uzatma dakikalarında galibiyet için bastıran Kapaklısporgeliştirdiği ataklarda golü bulamayınca, karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı.Önemli bir iki puanı evinde bırakan Kapaklıspor 46 puana yükselirken, Çorlu Kültürspor ise 23 puana yükseldi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10