''Sürücüler vatandaşları bezdirdi''

Sanayi kenti Çerkezköy' de her geçen gün hızla artan nüfusu ile birlikte araç sayısının da artması nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Çerkezköy 27.02.2018 21:24:00 0

Çerkezköy Belediyesi özellikle ana caddelerdeki trafik yoğunluğunu hafifletmek ve trafik akışını normale dönmesi için geçtiğimiz 2017 yılı Haziran ayının 19’unda tek yön uygulaması başlatmasının ardından yol genişletme çalışmaları da yaptı. Fakat bunlara rağmen ana caddelerde araç parklarının çoğalmadı

 

VATANDAŞLAR YETKİLİLERDEN ÖNLEM ALMASINI İSTİYOR

 

Bunun yanı sıra vatandaşlar için belirlenen yaya geçitlerinin olduğu yerlere konulan bas geçler de bile bazı sürücüler yayaların geçiş hakkı olan yeşil ışığa bile aldırış etmeden yeşil ışık ihlali yaparak yoluna devam etmesi vatandaşların şikayetine neden oluyor. Vatandaşlar; ‘’Biz karşıdan karşıya geçerken butona basıyoruz ve yeşil ışık yandığında geçmeye çalıştığımızda kimi sürücüler bir yere yetişme telaşıyla ya da geçen insanları görmezden gelerek geçiyorlar. Alt tarafı en fazla 30 saniye beklemeye bile tahammülü  olmayan sürücüler çoğu zamanda yayaların hayatını tehlikeye atabiliyor olmasından şikayetçiyiz. Bu konuda yetkililerin bir önlem almasını bekliyoruz” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10