ÇTSO üyelerine umre indirimi avantajı

Çerkezköy TSO, İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şubesi ile bir anlaşma yaparak umre ziyaretinde bulunmak isteyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve yakınlarına indirim avantajı sağladı.

Çerkezköy 28.02.2018 20:32:00 0
ÇTSO üyelerine umre indirimi avantajı

PROTOKOL İNDİRİM İ

 

Önceki gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şube Müdürü Recep Can tarafından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında imzalanan protokol çerçevesinde “İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şubesi” Çerkezköy TSO üyeleri ve yakınlarına 5 gece 6 gün olmak üzere Medine-i Münevvere Crowne Plaza,  Mekke-i MükerremeAnjum Otel, THY ile uçuş, vize rehberlik vb. dâhil olmak üzere iki kişilik odalarda kişi başı bin 075 USD olarak indirimli fiyat uygulayacak.

 

1 NİSAN’DA SONA ERECEK

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada “ Yapılan avantajlı tarife protokolüne göre İstanbul Hisar Turizm’in yapacağı indirim, Çerkezköy TSO’nun Yönetim Kurulu Üyeleri eş ve çocuklarını; Meclis Üyeleri eş ve çocuklarını, tüm Çerkezköy TSO üyeleri eş ve çocukları ile Çerkezköy TSO personeli eş ve çocuklarını kapsıyor. Protokol kapsamında belirlenen indirim Çerkezköy TSO üye kartı veya personel kartının ibrazı ile mümkün oluyor.26 Nisan 2018 – 01 Mayıs 2018 tarihlerinde 5 gece 6 gün olmak üzere Medine-i Münevvere CrownePlaza,  Mekke-i MükerremeAnjum Otel, THY ile uçuş, vize rehberlik vb. dâhil olmak üzere iki kişilik odalarda kişi başı bin 075 USD olarak indirimli fiyatlar uygulanacak. Protokole göre indirimli tarife 1 Nisan 2018 tarihinde son bulacak” dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10