Kapı kapı gezerek sıcak yemek dağıttı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe merkezinde bakıma muhtaç, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen sıcak yemek dağıtımına eşlik ederek dağıtımı bizzat kendisi

Çerkezköy 1.03.2018 20:25:00 0
Kapı kapı gezerek sıcak yemek dağıttı

“HAFTANIN ALTI GÜNÜ DAĞITILIYOR”

 

Sıcak Yemek Dağıtımı çalışmalarına Ocak ayı başında start verildiğini ve ilçe genelinde bulunan bakıma muhtaç, yaşlı, engelli ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara haftanın 6 günü, günlük iki öğünlük sıcak yemek dağıtımı yapıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Haftanın 6 günü, günlük iki öğünlük 3 çeşit sıcak yemeği bakıma muhtaç, engelli, yaşlı ve maddi durumu kötü olan vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi.

 

YEMEKLERİMİZ STERİL VE HİJYENİK BİR ORTAMDA HAZIRLANIYOR

 

Sıcak yemeklerin bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine götürülerek sefer tasları ile kendilerine teslim edildiğini ifade eden Akay “ Görevli arkadaşlarımız tarafından her gün 2 öğün sıcak yemek tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine götürülerek sefer tasları ile teslim ediliyor ve bir önceki gün verilen sefer tasları alınıyor. Yemeklerimiz steril ve hijyenik bir ortamda hazırlanıyor ve kontrolleri sürekli yapılıyor” dedi.

 

AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Akay “ Kentimiz genelinde bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, evinde sıcak yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlarımızın kendilerinin veya komşularının Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze müracaat etmeleri durumunda, yapılacak incelemenin ardından bu vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırılıyor.  Çerkezköylü hemşerilerim bu konuda duyarlı olur, çevresinde ve komşuları içerisinde gerçekten yardıma ve bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, maddi imkansızlıkları olan hemşerilerimizi bizlere bildirirlerse, bizler de gerekli incelemeyi yapar ve zor durumda olan vatandaşlarımıza ulaşırız” ifadelerini kullandı. Başkan Akay, sıcak yemek dağıtımı sırasında bakıma muhtaç vatandaşlarımızın taleplerini de dinledi. Sıcak yemek dağıtımı uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10