Albayrak'tan Pehlivan'a ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ağırladı.

Tekirdağ 5.03.2018 20:27:00 0
Albayrak

‘’ARTIK BEN 1 MİLYON TEKİRDAĞLININ BAŞKANIYIM’’

 

Ziyarette konuşan Başkan Albayrak, burada bulunmaktan mutluluk duyduk. Başkanlığımıza yaptığınız ziyaret dolayısıyla bugün sizleri ziyaret etmek istedim. Sözlerime başlarken merhum Mili Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle yad etmek isterim. Tekirdağımız yeni Büyükşehir oldu. Bendeniz de kurucu başkanım. O bakımdan ilk 2 yılımız kuruluş ve kadro çalışmalarıyla, ikinci 2 yılımız alt yapı çalışmalarıyla geçti. Artık şimdi hizmetlerimiz halkımızın göreceği seviyeye ulaşmış durumdadır. Biz her zaman görüş dilek ve temennilerinize açığız. Netice itibariyle beni her ne kadar Cumhuriyet Halk partisi seçmeni seçse de, seçildikten sonra artık ben 1 milyon Tekirdağlının başkanıyım ve her vatandaşa hizmetle mükellefim. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim’’ dedi.

 

‘’BİZ İDARECİLERİMİZE ANCAK DUA EDERİZ’’

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SP Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan; sizi ağırlamaktan memnun olduk. Biz idarecilerimize ancak dua ederiz. Yol gösteririz. Yapılması gereken varsa bunu bir raporla takdim ederiz. Sorunları tespit ve çözümleri noktasında çalışır ve takdim ederiz. Yani çözümü kendimize saklamayız. Netice itibariyle biz burada Tekirdağımızda yaşıyoruz’’ dedi.

 

TEKİRDAĞ GELİŞEN VE NÜFUSU ARTAN BİR KENT

 

Tekirdağ’ın sanayi, tarım, lojistik ve turizm açısından gözde bir kent olduğunu kaydeden Pehlivan; ‘’Her geçen gün de göç almaya devam etmektedir. Gelişen ve nüfusu artan bir kent. O bakımdan yatırımlarımız kısa vadeli değil uzun vadeli çalışmalar olmalı. Allah rahmet eylesin Erbakan Hocamız anlı çözümler değil köklü değişiklikler öngörmüştür. 11 aylık iktidarında işçi, çiftçi, memur, sanayici, üretici, emekli, toplumun her kesimi nefes aldı. Hortumlar kesildi. Denk bütçe yapıldı. Faiz lobisinin eli kırıldı. Söyledikleri ve yaptıkları şimdi daha iyi anlaşılmaktadır’’dedi. 

 

‘’ERBAKAN HOCAMIZIN İSMİNİN YAD EDİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ’’

 

Başkan Albayrak’a talepte bulunan Pehlivan; ‘’Bizler , Merhum Liderimiz 54. hükümetin Başbakanı Prof.Dr.Necmeddin Erbakan Hocamızın isminin uygun bir cadde, park, kültür merkezinde yad edilmesini talep ediyoruz. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederiz. Sağ olun, var olun . dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10