Uğur Okulları kariyer günleri başlattı

Uğur Okulları, Anadolu lisesi öğrencilerine meslekleri daha yakından tanımak ve meslek seçimi noktasında onlara yardımcı olmak amacıyla kariyer günleri düzenliyor.  

Çerkezköy 5.03.2018 20:28:00 0
Uğur Okulları kariyer günleri başlattı

Uğur Eğitim Kurumları Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, farklı mesleklerden uzmanları öğrencileriyle buluşturarak öğrencilerinin geleceğe yönelik planlamalarını yapmalarına imkan sağladıklarını belirtti

 

İLK KONUK DİŞ HEKİMİ ERCAN YILMAZ OLDU

 

Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi’nin Kariyer günlerinin ilk konuğu Diş Hekimi Ercan Yılmaz’dı.Yılmaz ,diş hekimliği konusundaki bilgi ve birikimini öğrencilere aktardı. Öğrenciler de diş hekimliği ile ilgili kafalarındaki soruları uzmanına sorarak, diş hekimliği ve eğitim süreci hakkında ayrıntılı bilgiye sahip oldular. Program sonunda Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal tarafından Ercan Yılmaz’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.  

 

‘’ÖĞRENCİLERİMİZ YAŞAYARAK ÖĞRENME FIRSATI BULACAK’’

 

Okul Müdürü Zenginal öğrencilere deneyimlerini aktaran Diş Hekimi Ercan Yılmaz’ a Uğur Okulları olarak teşekkür ederek; “Öğrencilerimizi farklı meslek dallarında görev yapan uzmanlarla buluşturarak kariyer günlerimize devam edeceğiz. Ortaokul öğrencilerimiz için de meslek atölyeleri planladık, ortaokul öğrencilerimiz meslekleri daha yakından tanıtmak için bu meslekleri yerinde gözlemleyecek ve yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı bulacak.”dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10