İndirim anlaşması yenilendi

Kapaklı Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çerkezköy'de faaliyet gösteren Özel Optimed Hastanesi ile yaptığı indirim anlaşmasının sona ermesi dolayısıyla indirim anlaÅ?

Kapaklı 5.03.2018 20:35:00 0
İndirim anlaşması yenilendi

İNDİRİMDEN DERNEK ÜYELERİ VE BİRİNCİ DERECEDEKİ YAKINLARI YARARLANACAK

 

Optimed Hastanesi başhekimlik odasında Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan ve Kömürköy Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek  tarafından imza altına alınan indirim anlaşması imza töreninde dernek yönetimi ve hastanenin kurumsal iletişim ve pazarlama sorumluları da hazır bulundu.

 

DERNEK ÜYÜELERİ VE 1. DERECE YAKINLARI FAYDALANABİLECEK

 

İmza töreni sonrası konuşan Dernek başkanı Seyfi Özgerçek, “Optimed Hastanemizle geçen yıl yaptığımız indirim anlaşmamızın sona ermesi nedeniyle bugün yeni bir protokol imzalayarak indirim anlaşmamızı yenilemiş olduk. Yapılan bu indirim anlaşmasına göre dernek üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları Optimed Hastanesi’nin hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanacaklardır. Hayırlı olsun” dedi.

 

HER İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN

 

Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan da, “Sivil toplum kuruluşları üyelerinin hastanemizden indirimli faydalanmaları için indirim anlaşmaları yapıyoruz. Bugün de Kapaklı Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile indirim sözleşmemizi yeniledik. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni eder, dernek başkanı Seyfi Özgerçek ve dernek yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10