Mehter takımı tam not aldı

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından dezavantajlı grupta yer alan vatandaşların kişisel mesleki gelişimini ve sosyal uyumunu sağlamak amacıyla 18 ocakta kurulan Mehteran takımı çalışmalarını sergil

Çerkezköy 9.03.2018 20:23:00 0
Mehter takımı tam not aldı

KİMLER KATILDI?

 

Mini konsere Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın yanı sıra Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürü Abdullah Nair,  Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman,  Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın, hükümet konağı personeli ve vatandaşlar katıldı.

 

İLGİYLE İZLENDİ

 

Mehteran takımı Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ dan tam not alırken Hükümet Konağı Personeli ile Vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

 

BİZİM DE BİR MEHTER TAKIMIMIZ VAR DİYEBİLİRİZ

 

Konseri çok beğendiğini ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban; “Kısa süre önce kurulmasına rağmen güzel bir çalışma sergilediniz. İlçemizde bundan böyle önemli günlerde hizmet verecek olan bir mehter takımımız var diyebiliriz. 20 kişilik mehter takımının iki eğitmenle Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını sürdürüyor. Yıl içinde çeşitli organizasyonlarda mehteran ekibi gösteri sunacak. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10