Kozuva ve Danyeli'den Çerkezköy Doğanspor'a kahvaltı jesti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO Meclis üyesi Mehmet Danyeli, Süper Amatör Ligde mücadele eden Çerkezköy Doğanspor'u kahvaltıda ağırladı.

Çerkezköy 12.03.2018 08:19:00 0
Kozuva ve Danyeli

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemek Dünyası'nda gerçekleştirilen kahvaltıya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis üyesi Mehmet Danyeli,  Dilaver Burak, Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.  Kahvaltı programında konuşan Çerkezköy Doğanspor Asbaşkanı Sabri Asbaş, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Süleyman Kozuva  ile yine ilçemizin tanınmış iş adamlarından Tekbaş Yönetim Kurulu Başkanı  ve ÇTSO Meclis Üyesi Mehmet Danyeli bu gün bizleri kahvaltıda ağırladılar kendilerine bu güzel jestleri için şansım, yönetim kurulumuz ,teknik heyetimiz ve futbolcularımız adına çok teşekkür ediyorum.  İş adamlarımız ve esnaflarımızın düzenledikleri bu kahvaltı organizasyonları ile kulübümüze verilen güven ve destek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün dezorlu  MuratlıBelediyespor karşılaşması öncesi  verilen bu kahvaltı bizleri motive etmiştir.Bugün oynayacağımız  Muratlı maçı olmak üzere kalan maçlarımızda da yolumuza kayıpsız olarak devam etmek için sahaya çıkacağız” diye konuştu.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Sabri Asbaş’ın ardından konuşan Süleyman Kozuva ve Mehmet Danyeli’ de” Çerkezköy Doğanspor Kulübü ilçemizin önemli bir kulübüdür. Kurulduğu günden bu yana ilçemiz sporunun kalkınmasına büyük katkı sağlamıştır ve sağlamayada devam etmektedir. Bu kulübümüze her kesimin katkı ve destek vermesi gerektiğine inanıyoruz.Biz her zaman üzerimize düşen katkı ve desteği vermeye hazırız ve her zaman Çerkezköy Doğanspor’un yanındayız. Temennimiz Çerkezköy Doğansporun kısa sürede hak ettiği hedefine ulaşmasıdır ve ulaşacağına da inanıyoruz.Tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10