Karaağaçspor'dan dört gollü galibiyet

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda mücadele eden Karaağaçspor beşinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Güngörmezspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etk

12.03.2018 22:20:00 0
Karaağaçspor

İLK GOL BAYRAM’DAN GELDİ

 

Pazar günü oynanan karşılaşmaya Karaağaçspor Taylan, Murat Aydın, Emincan Yıldız, Ferhat Işık, Tolga Değirmenci, Mert, Cihan Taş, Onur Altun, Okan Demir, Bayram Taş, Burak Karagöz kadrosu ile çıktı. Maça etkili başlayan Karaağaçspor karşılaşmasının 10’uncu dakikasında arzuladığı gole ulaştı. Sağ kanattan Mert’in ortasında uzak noktada Bayram kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek Karaağaçspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

FARK ÜÇE ÇIKTI

 

Rakibi karşısında öne geçen Karağaçspor ataklarını sürdürdü. Ev sahibi ekip Güngörmezspor ise rakibi karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmanın 17’inci dakikasında sağ kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Burak kaleciyi çalımlayarak topu boş ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Karaağaçspor karşılaşmanın 28’inci dakikasında farkı üçe çıkardı. Gelişen organize atakta ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştiren Onur farkı üçe çıkardı.

 

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

 

Ev sahibi ekip oyun disiplininden kopmayarak farkı indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında ev sahibi ekipten Ümit serbest vuruştan şık bir gol kaydederek skoru 1-3’e getirdi. Gelen golle birlikte moral bulan ev sahibi ekip 44’üncü dakikada Ümit’in golüyle farkı bire indirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip Karaağaçspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

 

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan konuk ekip Karaağaçspor karşılaşmanın 50’inci dakikasında soldan yapılan ortayı iyi takip ederek düzgün vuruşla skoru 4-2’ye getirdi. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında ev sahibi ekibin kaptanı Ogün Karaağaçspor kulübesi ile girdiği münakaşadan dolayı hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. 85’inci dakikada bir pozisyonda Güngörmezspor’dan bir oyuncu kırmızı kart görerek takımını dokuz kişi bırakırken, bu pozisyonun ardından Karaağaçspor’dan Okan ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Toplam üç oyuncunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmanın son dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Karaağaçspor’un 4-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Karaağaçspor bu galibiyet ile puanını 9 yaparken, Güngörmezspor ise bir puanda kaldı.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10