Hanımeli Sokağı vatandaşları bekliyor

Son günlerde hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi birlikte Çerkezköy Kent Konseyinin yanındaki Hanımeli Sokağı'nda bulunan stantlar açıldı.

Çerkezköy 14.03.2018 20:03:00 0
Hanımeli Sokağı vatandaşları bekliyor

EL EMEĞİ GÖZ NURU EL İŞLERİNİ SATIYORLAR

 

Havaların soğuk gitmesi nedeniyle bir süredir kapalı olan Hanımeli Sokağı’ndaki tüm stantlarda Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisinde bulunan kadınlar evlerinde el emeği  ve göz nuru  dökerek ürettikleri  elişlerini hava sıcaklıklarının 16 dereceye kadar yükselmesi ile birlikte satışa çıkardı. Hanımeli Sokağı sakinleri her kesimin kendilerine, çocuklarına ve torunlarına uygun bir şeyler bulabileceğini ifade ederek Hanımeli Sokağı’na beklediklerini belirttiler.

 

STANTLARDA HER ŞEY VAR

 

Hanımeli stantlarında, rölyef sanatından tablolara, çeşitli bijuteriden çeyiz eşyalarına, tespihler, bileklikler, el örgüsü çorap, terlik, organik el işi bebekler,dövme sanatından yiyecek ve içeceklere kadar  akla gelen her şey var olduğunu belirten Hanımeli Sokağı sakinleri, “Yiyecek ve içekleri ise stantta olanlar günlük olarak satıyor. Bütün Çerkezköylü vatandaşlarımızı buraya gelerek alışveriş yapmalarını, katkı sağlamalarını ve bu el emeği ürünlere sahip çıkmaya davet ediyoruz”  dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10