'Beni Türk hekimlere emanet ediniz'

Sağlık çalışanlarını unutmayan Çerkezköy Belediyesi görevlileri resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Çerkezköy 14.03.2018 20:06:00 0

Tıp biliminin amacının tüm insanların daha sağlıklı yaşamalarına imkan sunarak vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; Her türlü olumsuz şartlarda görevini yapmaya çalışan, gece gündüz demeden fedakarca mesleğini icra eden sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet olaylarını ise kınıyoruz’’ dedi.

 

Çerkezköy Belediyesi görevlileri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Görevliler sağlık çalışanlarının günlerini kutlayarak çiçek hediye etti.  

 

’’SAĞLIKLI YAŞAM İNSANOĞLUNUN EN TEMEL HAKKI’’

 

Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; ‘’Sağlıklı yaşamanın insanoğlunun en temel hakkı olduğunu ifade etti.

 

‘’HEKİMLERİMİZ GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR’’

 

Tıp biliminin amacının tüm insanların daha sağlıklı yaşamalarına imkan sunarak vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Akay ‘’İnsanlığa bu temel ilkeden yararlanma imkanını sunanlar, gecesini gündüzüne katarak hayatlarını insan sağlığına adamış olan sağlık çalışanlarımız ve onurlu mesleklerini icra eden hekimlerimizdir’’ dedi.

 

 ‘BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ’

 

Yaşam içerisinde değişik statülere sahip olan hekimlik mesleğinin, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı amaç edinen yaklaşımıyla, kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olduğunu kaydeden Akay; ‘’Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin, günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra etmesi hepimiz tarafından bilinen bir gerçektir. ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hekimlerimize olan inancının isabetliliğini, bu özel günde bir kez daha görüyor ve anlıyoruz’’ dedi.  

 

‘’SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA YÖNELİK ŞİDDET OLAYLARINI İSE KINIYORUZ’’

 

Tıpta son günlerde yapılan gelişmeleri yakından ve memnuniyetle takip etiğini belirten Akay; ‘’Bölgemizdeki hekimlerimizin de büyük başarılara imza attığını görüp memnun oluyoruz. Hayat kalitesini düşüren hastalıklara karşı da her gün küresel ölçekte yankı bulan gelişmeler ve yeniliklerle mücadele eden tıp bilimine ve camiasına hiç şüphesiz çok şey borçluyuz. Her türlü olumsuz şartlarda görevini yapmaya çalışan, gece gündüz demeden fedakarca mesleğini icra eden sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet olaylarını ise kınıyoruz’’ dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10