Kazazedeler son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

Çerkezköy'den Tokat'a seyir halinde olan yolcu otobüsünün Çorum'da yol kenarında park halindeki TIR'a arkadan çarparak alev alması sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Mine Demirâ€??

Çerkezköy 15.03.2018 20:36:00 0
Kazazedeler son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

Çerkezköy’den Tokat'a giden 60 FH 302 plakalı İsmet Eslen yönetimindeki, Tokat İmparator Turizm firmasına ait yolcu otobüsü, Çorum'da yol kenarında park halindeki TIR'a arkadan çarparak alev aldı. 11 yolcunun hayatını kaybettiği ve 21 yolcunun yaralandığı kazada hayatını kaybeden yolcuların cenazeleri önceki gün Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek DNA testi yapıldı. Ardından cenazeler memleketlerine gönderildi. Kazada yaşamını yitirenlerden Çerkezköy’de yaşayan 22 yaşındaki Mine Demir ve Kapaklı’lı 18 yaşındaki MervenurÖzçiftçi’ninnaaşı dün ailesinin yaşadığı Kapaklı’ya getirildi.

 

MİNE DEMİR’İN CENAZE NAMAZI OSMANLI CAMİİ’NDE KILINDI

 

Çerkezköy’den Tokat’a dedesi İbrahim Demir’i ziyarete giderken kazada yaşamını yitiren 22 yaşındaki Mine Demir’in cenazesi dün Osmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’na dualar ve gözyaşlarıyla defnedildi.

 

2 YIL ÖNCE EVLENMİŞ

 

Cenazede taziyeleri kabul eden Dede İbrahim Demir, “ Emine ve Emrah beni ziyarete geleceklerini bildirmişti.Bir gün sonrada otobüse binerek yola çıkmışlar.Onların gelmesini heyecanla beklerken onların bulunduğu otobüsün kaza yaptığını öğrendik. Olayı duyar duymaz kazanın olduğu yere gittiğimizde gördüğümüz manzara çok feci idi. Aracın yandığını ve bazı yolcularında yandığını gördük.Torunum Mine Demir’in öldüğünü ve eşi Emrah’ın da yaralandığını ve Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını öğrendim.O an sanki üzerime kaynar su dökülmüş gibi çok fena oldum.Çünkü canımın biri ölmüş diğeri de yaralanmıştı.Mine 2 yıl önce evlendi ve çocuğu da yok.”dedi.

 

CENAZEYE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Mine Demir’in cenaze namazında; AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,Cumhuriyet Halk Partisi  Çerkezköy İlçe Başkanı  Engin Camcı,Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz,Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük,Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin,AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı,Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay,STK yöneticileri, esnaflar, Demir ailesinin yakınları ve kalabalık bir halk kitlesi hazır bulundu.

 

MERVENURÖZÇİFTÇİ KAPAKLI’DA TOPRAĞA VERİLDİ

 

Kapaklılı18 yaşındaki lise öğrencisi MervenurÖzçiftçi için ise evinin önünde alınan helalliğin ardındanKapaklı Mimar Sinan Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Cenaze namazına AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Karakoç, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, AK Parti Kapaklı Meclis üyesi Akın Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, Kapaklı Eski Belediye Başkan adaylarından Ömer Karadeniz, Özçiftçi ailesinin yakınları, iş adamları, esnaflar ile Mervenur Özçiftçi’nin arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özçiftçi’ninnaaşı gözyaşları arasında Kapaklı Şehir mezarlığına defnedildi. Çerkezköy Halit Narin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 12.Sınıf öğrencisi Mervenur Özçiftçi’nincenazesinde ailesi ayakta durmakta zorlandı.

 

Haber / Seyit SÜREN - Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10