Akay "Azra'nın başarısı ile gurur duyuyoruz"

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, Güreş Antrenörü Fatih Dağdelen ve kendisi gibi güreşçi olan Tekirdağ Okullararası İl Birincisi Çınar Okumuş ile birlikt

Çerkezköy 16.03.2018 20:08:00 0
Akay

Bu benim için zor oluyor çünkü antrenmanlarda ya kardeşimle, ya da antrenörümüz ile eşleşiyorum. Eğer başka bayan güreşçiler olursa daha iyi antrenman yapar ve daha iyi dereceler alırım” diye konuştu.

 

“HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ” 

 

Çerkezköy’de güreş yapma imkanı sağlayan Çerkezköy Belediyesi’ne ve Belediye BaşkanıVahap Akay’a teşekkür eden Azra Lal Okumuş, hedefinin milli mayoyu giyerek, şanlı bayrağımızı dalgalandırmak olduğunu belirterek, bu doğrultuda çalışmalarına azim ve inançla devam edeceğini ifade etti. Çerkezköy’ün ilk bayan güreşçisi Azra Lal Okumuş’un başarısı ile gurur duyduğunu kaydeden Başkan Akay “ Azra’nın elde ettiği başarı hepimizin göğsünü kabarttı, gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bundan sonra da güzel başarıların altına imza atarak, çok istediği ay yıldızlı mayo ile ülkemizi temsil etmeye hak kazanır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Azra’nın yanında olacağız ve destekleyeceğiz” dedi.

 

“HEDİYELER VERDİ”

 

Azra Lal Okumuş gibi güreşçi olan kardeşi Çınar Okumuş’u da Tekirdağ Okullararası Güreş Şampiyonası’nda elde ettiği Tekirdağ 1.’liği nedeni ile kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Akay son yıllarda bireysel sporlarda Çerkezköy isminin başarı ile temsil edildiğini ve sporcuların güzel dereceler elde ettiğini ifade ederek, Çerkezköy Belediyesi’nin bireysel sporlara ve salon sporlarına katkısının ve desteğinin devam edeceğini kaydetti.Ziyaretin sonunda başarılı güreşçiler Azra Lal Okumuş ve Çınar Okumuş kardeşlere Başkan Akay çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10