Fidanları Çerkezköylülere hediye ettiler

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek Muğla'nın Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerinin gö

Çerkezköy 16.03.2018 20:10:00 0
Fidanları Çerkezköylülere hediye ettiler

Fidanların en kısa sürede toprak ile buluşturulacağını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’ne teşekkür etti.

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerini makamında ağırladı.  Ziyarette izciler Muğla’nın Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerinin gönderdiği zeytin fidanı ile çam fidanını Çerkezköy’e dikilmek üzere Başkan Akay’a teslim etti.

 

BİRBİRLERİNE MEKTUP GÖNDERDİLER

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izciler 22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü dolayısı ile Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri ile karşılıklı mektuplaştı. Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri mektupları gönderirken zeytin fidanı ile çam fidanı hediye olarak gönderdi. 

 

22 ŞUBAT DÜNYA İZCİ DÜŞÜNCE GÜNÜ OLARAK KUTLANIYOR

 

Tüm dünya tarafından izciliğin kurucusu Baden Powell’ın doğum tarihi olan 22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü olarak kutlandığını dile getiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Oymakbaşı Ekrem Bacaksız; ‘’ Bu kapsamda kardeş izci kulübümüz Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri ile karşılıklı izcilik ile ilgili düşüncelerimizi paylaşmak üzere karşılıklı mektup yazdık. Mektupların yanı sıra Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü liderleri Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a Milas’ın simgesi olan Zeytin ve Çam fidanı gönderdiler. Bugün biz de izcilerimiz ile birlikte bu fidanları kentimize dikilmek üzere Belediye Başkanımıza veriyoruz” dedi.

 

BAŞKAN  AKAY TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün faaliyetleri ve çalışmaları hakkında da bilgiler alarak, ihtiyaçları olan her şeyin karşılanacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay;  ‘’Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün zeytin ve çam fidanlarını Çerkezköy Gençlik Spor Kulübü izcilerinin elinden alan ve bunların kısa sürede toprak ile buluşturulacağız. Zeytin ve çam fidanları için Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’ne teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

 

ÜMİT ZENGİNİ DE ZİYARET ETTİLER

 

İzciler ziyaretin sonunda Başkan Akay’la hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ardından izciler Kültür İşleri Müdürü Ümit Zengin’i ziyaret ederek, Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün gönderdiği zeytin fidanını verdi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10