Gol yağmurunda gülen Sitespor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 24.hafta karşılamasında Sitespor evinde orta sıralarda mücadele eden Sağlamtaşspor'u konuk etti.

19.03.2018 19:56:00 0
Gol yağmurunda gülen Sitespor

Sekiz golün atıldığı karşılaşmada Kapaklı Sitespor karşılaşmadan 5-3 galip ayrılmasını bildi. Kaptan Serkan Akyüz’ün üç golle yıldızlaştığı karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Kapaklı Sitespor puanını da 33’e yükseltti. 

 

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor  Yunus Emre, Doğukan, Muhammed Mustafa, Hakan, Uğur, Abdulmelik, Numan, Yusuf, Anıl, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Sağlamtaşspor ise Bilal, Hakan, Onur, Kadir, Aykut, Esat, Ahmet, Doğan, Burak, Engin, Gökhan kadrosu ile çıktı. Maça taraftarının desteği ile iyi başlayan ev sahibi ekip Sitespor ilk dakikalardan itibaren Serkan ve Mert ile pozisyon yaratmaya çalıştı. Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında Anıl’dan aldığı pasla ceza sahası içine giren Yusuf yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi devam kararı verirken, bu karara Sitespor oyuncuları büyük itirazda bulundu.

 

SİTESPOR GOLÜ BULDU

 

23’üncü dakikada gelişen konuk ekip Sağlamtaşspor atağında Burak Elagöz yakaladığı fırsatı iyi değerlendiremedi. Rakip kalede özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Kapaklı Sitespor’da 28’inci dakikada Doğukan’ın pasıyla hareketlenen Anıl şık bir vuruş gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklı Sitespor 37’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Gelişen atakta Yusuf’un pasıyla buluşan kaptan Serkan Akyüz düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0 yaptı.

 

KAPAKLI SİTESPOR FARK YAPTI

 

Özellikle kanatlardan Sağlamtaşspor savunmasına zor anlar yaşayan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın 42’inci dakikasında farkı üçe çıkardı. Anıl’ın kullandığı kornerde topu iyi takip eden Serkan Akyüz kendisinin ikinci ve takımının üçüncü golünü kaydederek skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında ise Serkan Akyüz’e sert müdahalede bulunan Sağlamtaşspor’dan Hakan hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

SERKAN AKYÜZ HATRİCK YAPTI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlk devreyi üç farkla mağlup kapatan Sağlamtaşspor karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında golcü oyuncusu Burak Elagöz’ün golüyle farkı ikiye indirdi. Rakibi karşısında kalesinde gol gören Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlerde tekrar farkı artırmaya çalıştı. 68’inci dakikada Abdülmelik’in pasıyla hareketlenen Serkan Akyüz şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 4-1 yaptı.

 

SAĞLAMTAŞSPOR UMUTLANDI

 

69’uncu dakikada ise konuk ekip Sağlamtaşspor geliştirdiği atakta bir gol daha bularak skoru 4-2’ye getirdi. Bu golden beş dakika sonra Sağlamtaşspor atağında Engin ceza sahası içinde yerde kalırken, karşılaşmanın hakemi de penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Esat topu ağlara göndererek skoru 4-3’e getirdi. Farkın bire inmesiyle birlikte maçta heyecan artarken, Kapaklı Sitespor rakibinin kendisini yakalamasına da izin vermedi. 78’inci dakikada gelişen Kapaklı Sitespor atağında Serkan’ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan günün başarılı ismi Abdülmelik düzgün bir vuruşla skoru 5-3’e getirdi.

 

33 PUANA YÜKSELDİ

 

Skorun 5-3’e gelmesiyle birlikte Sağlamtaşspor oyun disiplininden tamamen koptu. Oyunu rölantiye alan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor’un 5-3’lük galibiyeti ile sonuçlandı. Ligde onuncu galibiyetini elde eden Kapaklı Sitespor puanını 33 yaparken, Sağlamtaşspor ise 27 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10