Karaağaçspor altı golle kazandı

2.Amatör Küme D Grubu 6.hafta karşılaşmasında Karağaçspor deplasmanda temsilcimiz Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğuspor ile karşı karşıya geldi.

19.03.2018 19:57:00 0
Karaağaçspor altı golle kazandı

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip Karaağaçspor karşılaşmadan da 6-2 galip ayrıldı.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya konuk ekip Karaağaçspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan konuk ekip Karaağaçspor 17’inci dakikada golü buldu. Gelişen organize atakta Cihan’ın pasını iyi değerlendiren Burak düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Karaağaçspor kalan dakikalarda farkı artırmaya çalışırken, ev sahibi ekip Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğuspor beraberlik için yüklendi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Karaağaçspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Tolga Degirmenci müthiş bir gole imza atarak skoru 2-0 yaptı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Karaağaçspor’da 40’ıncı dakikada sahneye çıkan Kenan şık bir vuruş ile skoru 3-0 yaptı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Karaağaçspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini üç golle mağlup kapatan Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğuspor ikinci devrenin başında bulduğu golle farkı ikiye indirdi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında rakip kalelerde sık sık ataklar gelişti. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında Burak’ın pasıyla buluşan Bayram düzgün vuruşla skoru 4-1’e getirdi. Oyundan düşmemeye çalışan ev sahibi ekip Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğuspor 70’inci dakikada bulduğu golle tekrar farkı ikiye indirdi.

 

PUANINI 12 YAPTI

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında kontrollü bir futbol ortaya koyan Karaağaçspor 75’inci dakikada oyuna ikinci devre giren Ertuğrul’un golüyle farkı dörde çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Karaağaçspor’da 85’inci dakikada sahneye çıkan Burak Karagöz kaydettiği golle maçın skorunu tayin etti. Elde ettiği galibiyet ile puanını 12’ye yükselten Karaağaçspor averajla dördüncü sırada yer alırken, Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğuspor ise ligdeki beşinci mağlubiyetini alarak beş puanla sekizinci ve son sırada kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10