Abban, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıldönümü dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları

Çerkezköy 19.03.2018 19:59:00 0
Abban, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları için Askeri Gazino’da yemek düzenlendi.

 

KİMLER KATILDI?

 

Saat 19:30’da düzenlenen yemeğe AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, eşi Vahide Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, HEMA Genel Müdürü Tunç Doğan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İsa Altay, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, hayırsever Serkan Karagöz, siyasi partilerin temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

 

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, yemek öncesi konukları kapıda karşıladı. Abban, masaları da tek tek gezerek şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ile sohbet etti. Yemek, Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı’nın duası ile son buldu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10