Kozuva ekibini tanıttı

1 Nisan'da yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine yeniden aday olan mevcut başkan Süleyman Kozuva Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Bross Çorap Fabrikasıâ

Çerkezköy 21.03.2018 20:41:00 0
Kozuva ekibini tanıttı

“GÖNÜL GÖNÜLE OLACAĞIZ”

 

Dün saat 11.30’da üyelerle birlikte basın mensuplarına Bross fabrikasında poz vererek gövde gösterisinde bulunan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva“ Bugün huzurlarınızda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın 1 Nisan tarihinde yapılacak olan seçimlerinde Süleyman Kozuva olarak ekibimle ‘Sarı’ listeden yönetim kurulu başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Elbette ki, seçim faaliyetlerimizi sürdürürken bir taraftan yine değerli üyelerimizle; sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla ve siz değerli basınımızla yine el ele, yine gönül gönüle olacağız. Çalışmalarımızı aynı heyecan ve sorumluluk içerisinde sürdüreceğiz. Biz buradayız ve sizlerle beraberiz” dedi.

 

“DÜN YAPTIKLARIMIZ, BUGÜNÜN ŞAHİDİDİR”

 

Kozuva“ Adaylığım vesilesiyle değerli üyelerimize ve kamuoyuna ifade etmek isterim ki Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının bir önceki seçim döneminde üyelerimize söz vermiştik. “Şeffaf Oda olacağız. Kaliteli hizmet sunacağız” demiştik. ‘Açık Ofis’ uygulaması ve ‘tek hizmet binası’ sağlayacağız demiştik. Üyelerimiz bize inandı. Bizi evlat olarak, kardeş olarak bağrına bastı. Gerçekten yüreğini ortaya koydu. Sarı listeyi seçti ve göreve getirdi. Çok şükür göreve geldiğimizden ilk günden itibaren odamızı, kurumsal sorumluluk çerçevesinde, yurt içinde ve yurt dışında gerçekten tanınan bilinen ve itibar gören bir seviyeye çıkardık. Dün yaptıklarımız, bugünün şahididir. Bu başarılar inşallah bundan sonra da devam edecek” dedi.

 

“GELİN YENİDEN BAŞARILARA İMZA ATALIM”

 

“Dün yaptıklarımız, bugünün şahididir” diyen Kozuva“ Bu başarılar inşallah bundan sonra da devam edecek. Şimdi yüreğini ortaya koyma vaktidir. Şimdi sarı listeye, Süleyman Kozuva ve ekibine destek vaktidir. Sanayinin gözbebeği Çerkezköy’ümden, Trakya’mın yükselen değeri Kapaklı’dan, Trakya’nın yeşili Saray’ımdan destek bekliyorum. Gelin yeniden, yeni başarılara birlikte imza atalım” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10