Narkotik Eğitim Tır'ı 28 Mart'ta Çerkezköy'de

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi kapsamında Narkotik Eğitim tırı İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı koordinasyonunda 23

Çerkezköy 22.03.2018 20:53:00 0
Narkotik Eğitim Tır

Narkotik Eğitim TIR’ı, 28 Mart Çarşamba günü Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde konuşlanmasının ardından 29 Mart Perşembe günü de Kapaklı Eski belediye meydanında uyuşturucunun zararlarını anlatacak.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ait Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi kapsamında Narkotik Eğitim tırı Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı koordinasyonunda 23 Mart’ta Tekirdağ’a gelecek.

 

TEKİRDAĞ’A DAVET EDİLMESİNE KARAR VERİLMİŞTİ

 

Tekirdağ’da Kasım 2017’de gerçekleştirilen İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı’nda için İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Narkotik Eğitim Tırını uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturulması için Tekirdağ’a davet edilmesine karar verilmişti.

 

UYUŞTURUCUNUN ZARARLARI ANLATILACAK

 

Bu karar doğrultusunda Tekirdağ’da gelecek olan Narkotik Eğitim Tırında Sağlık Müdürlüğünde görevli personeller ve İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı 2 adet Uzman eğitimci eşliğinde 9. Sınıf ve üzeri öğrencilere uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verilecek.

 

7 GÜN BOYUNCA TEKİRDAĞ’IN İLÇELERİNDE OLACAK

 

7 gün boyunca Tekirdağ’ın farklı ilçelerinde konuşlanacak olan Narkotik Eğitim TIR’ı 23 Mart Cuma günü Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Okullar Bölgesi Süleymanpaşa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde, 24 Mart Cumartesi günü Tekira Alışveriş Merkezi önünde, 25 Mart Pazar günü Çorlu Cumhuriyet Meydanı Belediye önünde, 26 Mart Pazartesi günü Çorlu Okullar bölgesinde, 27 Mart Salı günü de Ergene Anadolu Lisesi’nde olacak.

 

28 MART’TA ÇERKEZKÖY’DE

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Narkotik Eğitim TIR’ı, 28 Mart Çarşamba günü de Çerkezköy’de olacak. Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde konuşlanacak olan eğitim TIR’ı, 29 Mart Perşembe günü de Kapaklı Eski belediye meydanında uyuşturucunun zararlarını anlatacak.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10