Bozdağ ve yönetiminden AK Parti'ye ziyaret

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.

Çerkezköy 22.03.2018 20:55:00 0
Bozdağ ve yönetiminden AK Parti

“ESNAFIMIZIN DURUMUNU EN İYİ ODAMIZ BİLİYOR”

 

Dün saat 13.30’da gerçekleştirilen ziyaretten ötürü Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine teşekkür eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Tekrardan yeni göreviniz hayırlı olsun. Yeni yönetimde tecrübeli ağabeylerimizin olduğunu görüyorum. Toplumun yararına çalışan ve faydalı çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarına elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. STK’lar ile beraber omuz omuza çalışmak onların sorunlarını dinleme anlamında ziyaretler gerçekleştirip istişarelerde bulunuyoruz. Esnafımızın durumunu en iyi oda biliyor.Biz Esnaf Odasının esnafın sorunlarının dertlerini dinleyip çözüme kavuşturmaya çalıştığını bildiğimiz için sizler bu konunun uzmanı olduğunuz için bizlerde sizlerle çalışma gayesinde oluyoruz” dedi.

 

“İŞİ DÜZGÜN OLAN ESNAF MUTLU ESNAFTIR”

 

Görev yaptıkları süre zarfında esnafa hayırlı işler yapmaya çalıştıklarını kaydeden Öğe “Kısacası esnafın derdine çare olmaya çalışıyoruz. İl genelinde esnaf sayısı olarak Çerkezköy ilk sıradadır. 3 bini gecen esnaf sayımız var ve bu da çok ciddi bir sayıdır. Esnafı bazı siyasi partiler gibi oy deposu olarak görmüyoruz. İşi düzgün olan esnaf mutlu esnaftır. Gittiğimiz zaman gülüyorsa bizde mutlu oluyoruz” diye konuştu.

 

ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE ETTİLER

 

Kendilerini kabul eden AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür eden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ “Yönetimimizin yüzde 80’i değişirken, eski yönetimden sadece üç arkadaşımız kaldı. Bugün sizlere esnafımızın selamlarını getirdik. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Sizlere görevinizde başarılar diliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Başkanvekili Hüseyin Bahar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye günün anısına Atatürk’ün portresini hediye etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10