Akay, Çerkezköy'ün çınarlarını unutmadı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Çerkezköy'deki yaşlı vatandaşları akşam yemeğinde ağırladı.  

Çerkezköy 22.03.2018 20:57:00 0
Akay, Çerkezköy

Eşi Güliz Akay ile birlikte yemeğe katılan davetlilerin masalarını tek tek dolaşan Başkan Akay; Bizlere yılın her anı yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler” dedi.

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile Çerkezköy’deki yaşlı vatandaşları akşam yemeğinde ağırladı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Önceki akşam 18.30’da Tokoçin Restaurant’ta düzenlenen yemeğe düzenlenen yemeğe Başkan Akay’ın eşi Güliz Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, mahalle muhtarları ve her mahalleden seçilen Çerkezköy’deki koca çınarlar katıldı.

 

BİZLERE YAŞLILARIMIZA SAYGI VE SEVGİDE KUSUR ETMEMEYİ ÖĞRETTİLER

 

Başkan Akay, eşi Güliz Akay ile birlikte yemeğe katılan davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak büyüklerin ellerinden öptü. Akay; ‘’ “Bizlere yılın her anı yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler. Bu bilinç ile davetimize katılan tüm büyüklerimizin ve burada misafir edemediğimiz tüm koca çınarlarımızın ellerinden öpüyorum, sevgi, saygı, muhabbetlerimi gönderiyorum” dedi.

 

ÇİÇEK HEDİYE ETTİ

 

Yemeğin sonunda Başkan Akay, Çerkezköy’ün koca çınarlarına çiçek hediye etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10