Yılmaz: Gövde gösterisi yapıyorlar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, önceki gün CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer' in odaya yaptığı ziyarette,  Kozuva'nın üye aidatları ile ilgili  kendisi

Çerkezköy 23.03.2018 20:35:00 0
Yılmaz: Gövde gösterisi yapıyorlar

Yılmaz; “CHP Milletvekili Candan Hanım Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde konu 1 Nisan’da yapılacak olan ticaret ve sanayi odası seçimlerine geldiğinde Süleyman Kozuva şahsım için yalan ve yanlış konuşuyor, kendisi yalan söylemlerde bulundu diyor. Oda aidatları ile ilgili bunu söylüyor. Diyor ki, Biz üyelerden 210 TL aidat alıyoruz. 210 TL aidat kanun gereği brüt asgari ücretin yüzde 10'undan az alınmaz. Kanun gereği 202 TL civarında onu doğru söylemiş. Bizde söylüyoruz 203 lira en az alınabilir. Süleyman Bey de onu doğrulamış. Ama diyor ki bizim aidatlarımız 210 TL. Dolayısıyla 8 lira indirim yapabilir diyor. Yaklaşık 5 yıldır oda başkanı olan Süleyman Kozuva ticaret ve sanayi odasının üyelerinden kaç para aidat aldığını dahi bilmiyor. Böyle bir arkadaşın yine ticaret ve sanayi odasına yönetim kurulu başkan adayı olması çok düşündürücüdür. Maalesef yönetim kurulu başkanı odanın ne kadar aidat aldığını dahi bilmiyor. Ve beni yalancılıkla suçluyor. Gerçek yalancının kim olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Belgeleri ile beraber’’ dedi.   

 

GÜÇ GÖSTERİSİ YAPIYORLAR

 

Yılmaz; “Çok düşündürücü bir olay, 1 Nisan'da yapılacak olan seçimlerde şuanda mavi listenin ekibini, mavi listenin meclis üyesi adaylarının aktif çalışmalarıyla sarı listenin seçimi 11-0 kaybedeceğini anlayınca bir panikle kamuoyunu yanlış yönlendirmek, algı operasyonu yapmak için kendi işyerlerinin önünde çekilen fotoğraflarda fotoğrafın yarısına yakını kendi işyerlerinde çalışanlar ile oradaki aday arkadaşların iş yerinde çalışan arkadaşlar ve bunların odamızla uzaktan yakından alakası yok. Seçme ve seçilme yeterliliği olmayan arkadaşlar. Kamuoyuna biz güçlüyüz, biz kalabalığız imajı vermek güçlülük algısı vermek için sahtecilik anlamında insanları yanıltma anlamında böyle bir fotoğraf çekilmesi çok düşündürücüdür. Bizim fotoğrafımıza dikkat ederseniz herkesin seçme ve seçilme yeterliliği olan, aday olan arkadaşlardır. Gönül isterdi ki onlar da adayları ile beraber resimlerini çekilip kamuoyu ile paylaşsınlar. Ama maalesef algı operasyonu yapıp biz kalabalığız güçlüyüz imajı yaratmak için bu şekilde yapılıyor. Bunun üye nezdinde de değerlendirileceğini düşünüyorum. Bu arkadaşımızın bundan sonra konuşmalarına dikkat etmesini, seviyeyi düşürmemesini rica ediyorum. Çünkü ben belgeli konuşuyorum. Önümüzde ki hafta el ele kol kola belki sayelerinde yerimiz biraz dar olacak ama bir bahar havasında güle eğlene mutlu bir şekilde kimsenin en ufak bir zararı olmadan tatsızlık olmadan seçimimizi tamamlayalım. Bu demokratik bir yarış üyelerimize bu kadar baskı yapmanın bir anlamı yok. Üyelerimiz serbestçe demokratik haklarını kullansın. 1 Nisan’da güzel bir seçim olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10