İYİ'lere rozetleri takıldı

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından dün Parıltım Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programında partiye yeni katılan üyelere İl Başkanı Seval Erkan ve Genel İdare Kurulu Ü

Kapaklı 25.03.2018 20:15:00 0
İYİ

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından Parıltım Restaurant’ta kahvaltı programı düzenlendi.

 

PARTİLİLER KATILIM GÖSTERDİ

 

Dün 10:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen kahvaltıya İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan, Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan, Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

 

‘’BU TİP ETKİNLİKLER BUNDAN SONRA DA ARTARAK DEVAM EDECEK’’

 

Kahvaltı sonrası konuşmasında etkinliğe katılan tüm partililere teşekkür eden İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, bu tip etkinliklerin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti.  Programda İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan da bir konuşma yaptı. Bu etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkan, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran’ makamında yapılan silahlı saldırıyı da kınayarak “Bu saldırı, demokrasiye yapılan bir saldırıdır” dedi.

 

‘’YUSUF ÇETİN VE YÖNETİMİNE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM’’

 

Erkan, 5 ay önce Yusuf Çetin ile tanıştığını dile getirerek; “Teşkilatları çok kısa sürede oluşturduk ve çalışmalara başladık. Yusuf Çetin ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

ÜYE SAYIMIZ KISA SÜREDE 200’E YAKLAŞTI

 

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan erkek üyelere  rozetlerini Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan tarafından takılırken 10 kadın üyeye ise  İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan tarafından takıldı. Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, partiye olan ilgiden çok memnun olduklarını ifade ederek; “Üye sayımız kısa sürede 200’e yaklaştı. Partimize ilgi ve üye sayımız her geçen gün artıyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10