Akay'dan başarılı sporculara altın

Çanakkale Eceabat'ta düzenlenen Türkiye Profesyonel Kickboks Şampiyonası'nda dereceye giren Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcuları dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında z

Çerkezköy 26.03.2018 19:44:00 0
Akay

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

 

22- 24 Aralık tarihlerinde Çanakkale Eceabat’ta düzenlenen Türkiye Profesyonel Kickboks Şampiyonası’na katılan Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcularından Mertcan Solgül 64,5 kiloda Türkiye ikincisi olurken, İbrahim Taşkıran da 69 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Türkiye şampiyonasında derece elde eden başarılı sporcular ve kulüp antrenörü Oğuz Güzel Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Kulüp Antrenörü Oğuz Güzel, desteklerinden ötürü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak 5 – 8 Nisan tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kickboks Şampiyonası’nda altı sporcu ile Çerkezköy’ü temsil edeceklerini kaydeden Güzel “Turnuvada kulübümüz sporcuları İbrahim Taşkıran, Mertcan Solgül, Aleyna Sude Akdağ, Ercan Şen ve Tolga Demir madalya mücadelesi verecek” dedi.

 

“SAYIYI ARTIRMA GAYESİNDEYİZ”

 

Çerkezköy Belediyesi olarak sporun tüm branşlarında sporcularımıza ve kulüplerimize destek olmaya çalıştıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bu desteklerimizin yanı sıra kentimizdeki spor alanlarının sayısını da artırma gayreti içindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya olan desteklerimiz devam edecek” dedi. Akay daha sonra ise dereceye giren iki sporcuyu altın ile ödüllendirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10