Alperenler Muhsin Yazıcıoğlu'na Mevlit okuttu    

Alperen Ocakları Çerkezköy Başkanlığı tarafından Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, vefatının 9. yılı nedeniyle önceki gün akşam namazına mÃ?

Çerkezköy 26.03.2018 19:48:00 0
 Alperenler Muhsin Yazıcıoğlu

Alperen Ocakları Çerkezköy Başkanlığı tarafından Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun, vefatının 9. yılı nedeniyle mevlit okutuldu.

 

ŞEHİTLER İÇİN DE DUA EDİLDİ

 

Önceki gün akşam namazına müteakip saat 20.30’da Merkez Osmanlı Camii’nde okutulan Mevlit’in ardından şehitler için de dua edildi. Mevlide Alperen Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit ve yönetimi, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Salih Küpelioğlu da katıldı.

 

MUHSİN YAZICIOĞLU’NU UNUTANLAR VATANA İHANET EDENLERDİR

 

 Alperen Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit mevlit sonrasında basın açıklaması yaptı. Macit; ‘’ “Değerli büyüğümüz  Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın ölüm yıldönümünde bir mevlit okutturduk. Bu yıl gidip kabrini ziyaret edemedik. En azından görevimizi burada mevlit okutarak, mevlitte dostlarımızı bir araya getirmiş olduk.  Muhsin Başkan’ın unutulmadığını ve unutmayacağımızı unutanların da bu vatana birebir ihanet olduğunu ve Türkiye’de unutulup silinmemesi gerektiğine inanan insanlarız” dedi.

 

TEŞKİLATIMIZ DİMDİK AYAKTA  

 

Ahmet Macit, geçen hafta basına verdiği demeç sonrası görevden alınan Büyük Birlik Partisi  Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük’ün yerine ilçe başkanı atamasının ne zaman olacağı sorusu üzerine ,“Önümüzdeki hafta yeni  Çerkezköy ilçe başkanı atamasının yapılmasını  bekliyoruz. Murat Başkan’ın görevi bırakması teşkilatın kapanması anlamına gelmiyor.  Teşkilat dimdik ayakta. Ali gider Veli gelir’ misali, teşkilatımız dimdik ayakta duracak” diye konuştu.

 

MURAT BAŞKANIN İSTİFASIYLA SİYASETİ NOKTALAMIŞ BULUNUYORUZ

 

İlçe başkanlığından görevden alınan Murat Yürük ile aynı düşünce ve fikirleri taşıdığını da belirten Ahmet Macit ,“ Murat Başkanın düşüncelerinde onunla hemfikiriz. Biz aynı fikirleri taşıyan insanlarız ancak sessizce oturup bu sürecin geçmesini bekleyecektik. Ama Murat Başkan dayanamadı ve böyle bir açıklama yaptı. Ben kendisini özgür iradesi nedeniyle tebrik ediyorum.  O yaptığı açıklamanın bedelinin ne olacağını bile bile yaptı. Açıklamasının ardından görevden alınacağını biliyordu. Bu saatten sonra Alperen Ocakları olarak siyaseti noktalamış bulunuyoruz. Artık siyaset yapmayacağız. Siyasetten ziyade, sevdiğimiz ağabey ve kardeşlerimizle davamızı Alperen Ocakları olarak devam ettireceğiz. Siyasette aktif olmayacağız. Parti bizim partimiz, partimizi hiçbir zaman sahipsiz de bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. Ahmet Macit yaptığı açıklamasının sonunda da mevlide katılan herkese katılımları için teşekkür ettiğini belirtti. Mevlit sonunda katılan cemaate lokum dağıtıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10