Ana hizmet binası TESKİ'ye devredildi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde TESKİ Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binası mülkiyeti BÃ

Tekirdağ 28.03.2018 19:12:00 0
Ana hizmet binası TESKİ

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen yönetim kurulu toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülerek TESKİ’ nin önümüzdeki dönem çalışmaları konusunda bazı kararlar alındığı toplantıya TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıza Tekin ve A.Soner Ergin katıldı.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

 

Yönetim Kurulu Toplantısının ardından, Genel Müdür BAŞA TESKİ Ana Hizmet Binası mülkiyetinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı iken, TESKİ Genel Müdürlüğüne devredilmesi münasebetiyle, Başkan Sayın Kadir Albayrak’a teşekkür plaketi takdim etti. TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa; “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi ve TESKİ Yönetim Kurulunda alınan kararlar neticesinde, 1590 ada, 13 parselde bulunan 1984,10 metrekare alan üzerine kurulu TESKİ Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binası mülkiyeti Büyükşehir Belediyesinden TESKİ’ye devredilmiştir. Bu işlemde öncü olan ve desteğini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Albayrak’a kendim ve Kurumum adına sonsuz teşekkür ederim.”dedi. Başkan Albayrak da TESKİ’nin Büyükşehir Belediye ve Tekirdağ için oldukça önemli bir kurum olduğunu belirterek devir işleminin herkese hayırlı olmasını diledi.

 

YENİ BEBEK SAHİBİ OLAN PERSONELE HEDİYELERİ VERİLDİ

 

Daha sonra, TESKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Ertan Şerifoğlu’nun daire başkanlıkları bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında bir sunum yapmasının ardından yeni bebek sahibi olan personele TESKİ Sosyal Yardımlaşma Fonundan elde edilen gelirler ile hediyeleri takdim edildi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10