Kozuva: Kadın meclisi kuracağız

1 Nisan^da yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine sarı liste ile girecek olan  Mevcut Başkan Süleyman Kozuva'yı destekleyen bayanlar önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi  Ã

Çerkezköy 30.03.2018 20:26:00 0
Kozuva: Kadın meclisi kuracağız

Yaklaşık 200’ün üzerinde kadının katıldığı destek gecesinde Süleyman Kozuva bayanların masalarını tek tek dolaşarak destekleri için teşekkür etti.

 

BİZLER SÜLEYMAN KOZUVA’NIN YANINDAYIZ

 

Süleyman Kozuva’nın sarı listesini destekleyen kadınlar adına konuşan Gülnur Kocaçınar  düzenlenen destek gecesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “Mavi listede yer alan bayan arkadaşlarımız sarı listede kadın yok söylemlerine karşı biz de sarı listenin destekçisi kadınlar olarak bu akşam burada bir araya gelerek Süleyman Kozuva’nın yanında olduğumuzu ve onu desteklediğimizi belirtiyoruz. Bizim meclis üyesi olmak gibi bir niyetimiz ve talebimiz yok ve olmadı. Bizim isteklerimiz ve taleplerimiz zaten oda tarafından oluyor. Bizler mecliste olmuşuz olmamışsız fark etmiyor. Önemli olan göreve gelen kadın girişimcilerin istek ve talepleri yönünde yapacağı olumlu çalışmadır. Bu akşam burada bulunan tüm sarı liste destekçisi kadınlar canı gönülden Süleyman Kozuva ve ekibini desteklemektedir” dedi.

 

33 KİŞİLİK KADIN MECLİSİMİZ OLACAK

 

Süleyman Kozuva da; “Öncelikle bu akşam bu güzel organizasyonu düzenleyerek beni ve listemi desteklemek için bir araya gelen sarı liste destekçisi bayan arkadaşlarımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Ben daha sonra yapacağım açıklamayı bu akşam yapayım hem kadın girişimcilerimize de sürpriz olsun. Bizim 33 kişilik bir kadın meclisimiz olacak. Her ay ÇTSO meclisi nasıl toplanıyorsa kadın meclisimiz de her ay toplanacak. Seçimde üç kadın üyemizi meclis üyesi yapacağız. Aslında bu kadınlarımıza verilen bir değer değil. Onları 365 gün başımızın üstünde  yer vererek değerli olduklarını hissettirmemiz gerekiyor. Kadınlar her zaman bizlerin baş tacıdır ve onlara her zaman gereken değeri vereceğiz. Bu süreçte sesimizi duyuran değerli basınımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi. Süleyman Kozuva daha sonra kendisini ve listesini destekleyen sarı liste destekçisi kadınlarla fotoğraf çektirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10