Kooperatifçilik toplantısı yapıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifler Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu'nun katılımıyla "Kooperatifçilik " konulu toplantı Çorlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Çorlu 1.04.2018 22:06:00 0
Kooperatifçilik toplantısı yapıldı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Ak Parti Milletvekili Metin Akgün,  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifler Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Kaymakamlar ve kooperatif  başkanları  katıldı. Toplantıda Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Koop. Bşk. Zeki Dobrucalı açılış konuşması gerçekleştirdi. Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifler Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu ve Milletvekili  Metin Akgün kooperatifçiliğin önemi ve kazanımları hakkında birer konuşma gerçekleştirdi.

 

ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

 

Toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan “ Kooperatifler ortak ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaç ve istekleri müşterek sahip olunan ve demokratik olarak kontrol edilen bir işletme yoluyla karşılamak üzere gönüllü olarak bir araya gelen  üreticilerin oluşturduğu  teşkilatlardır. Kooperatifler birlikte çalışmak, üretmek ve ülkemize katkıda bulunmak için çok gereklidir. Buna en iyi örnek  Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı  Kooperatifidir.  Bu kooperatifin yenilebilir enerji kooperatifi kurma çalışmalarını da desteklediğimiz için bu toplantıyı düzenledik” dedi. Toplantı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü’nden Dr. Hayatı Başaran, Gözde Ayanoğlu ve Ayşen Çatak tarafından gerçekleştirilen “ Kooperatifçilik ve Yenilebilir Enerji “ sunumu ve katılımcılara plaket verilmesi ile sona erdi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10