Çanakkale gezileri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Mayıs ayının ortasına kadar sürecek olan Çanakkale Şehitliği gezileri başladı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Çanakkale Şehitliği gezisine katılan vatand

Çerkezköy 1.04.2018 22:09:00 0
Çanakkale gezileri başladı

TARİHİ YERLERİ GEZME FIRSATI BULDULAR

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Mayıs ayının ortasına kadar haftanın üç günü (Cuma, Cumartesi ve Pazar) Çanakkale Şehitliği’ne düzenlenecek olan ücretsiz gezilerin ilki Cumartesi gerçekleşti. Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Çanakkale gezisinde Çerkezköylü vatandaşlar tarihi yarımadayı rehber eşliğinde gezerken, düzenlenen gezinin ilkine yoğun ilgi gösterdiler. Geziye katılan vatandaşlar sabah saat 06:00’da Çerkezköy’den yola çıkarken gezi sonrası tarihi yarımadadan saat 18:30’da Çerkezköy’e hareket etti. ‘Çerkezköy Tarihi İle Yeniden Buluşuyor’ sloganı ile bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Çanakkale gezilerine katılan vatandaşlarımız geziden duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerini dile getirdiler.

 

“YOĞUN KATILIM VAR”

 

‘Çerkezköy Tarihiyle Yeniden Buluşuyor’ sloganı ile düzenlenen gezilere katılımın yoğun olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için Çanakkale Gezileri düzenliyoruz. Mayıs ayının ortasına kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, vatandaşlarımızdan talep gelmesi üzerine hafta içi diğer günler de tarihi yarımadaya turlarımız olacak. Gezilerimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10