Kozuva: Bu zafer ekip çalışmasıyla oldu

Pazar günü yapılan Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerinden zaferle ayrılan  SüleymanKozuva'nın sarı listesi, 10-2'lik galibiyeti üyelerle yemekte kutladı.

Çerkezköy 2.04.2018 22:02:00 0
Kozuva: Bu zafer ekip çalışmasıyla oldu

TEK TEK İLGİLENDİ

 

Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerini kazanan Süleyman Kozuva önderliğindeki sarı liste seçim zaferini Veliköy Mahallesinde Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemekte kutladı. Yemekğe Süleyman Kozuva ile yeni meclis üyeleri ve sarı liste temsilcileri katıldı. Konuklarını kapıda karşılayan Kozuva, gelen tebrikleride tek tek kabul etti. Yemekte masaları tek tek gezen Süleyman Kozuvakonukları ile yakından ilgilendi. Seçimle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Süleyman Kozuva, “Bu zafer ekip çalışmasının sonucu elde edilmiştir. Biz kendi başımıza bir hiçiz. Seçim çalışmalarında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla birlikte kimseyi kırıp dökmeden güzel bir çalışma sergiledik. Listelerde olan ve olmayan arkadaşlarımın hiç biri desteklerini hiçbir zaman esirgemedikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum “dedi.Yemekte bulunan Süleyman Kozuva’nın babası AdemKozuva’da çocuklarıyla gurur duyduğunu kaydederek, üst üste ikinci kez Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

GECEDE SÜPRİZ 3 YAŞ GÜNÜ KUTLANDI

 

Süleyman Kozuva’nın verdiği seçim yemeğinde sarı liste üyelerinden 1 Nisan doğumlu Ahmet Yıldız, Gülseren İşeri ve Selman Ateş’e  pastalı doğum günü sürprizi de yapıldı. Kendilerine yapılan sürprizden dolayı oda üyelerine teşekkür eden Ateş, Yıldız ve İşeri seçim kutlamasına denk gelen doğum günlerinin ise bu yıl ayrı bir anlam taşıdığınıda dile getirdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10