Madalyalı aşçılardan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  İstanbul'da düzenlenen 16. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması'nda Çerkezköy'ü başarıyla temsil eden ve toplam 14 madalya kazanan Hac

Çerkezköy 3.04.2018 23:39:00 0
Madalyalı aşçılardan Akay

 Ziyarette HFZ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Talat Mutlu, Müdür Yardımcısı Nilgün Bağcı, Alan Şefi Hülya Güner, Atölye Şefleri İbrahim Balaban ve Nurgül Kurşunlu da hazır bulundu. Okul Müdürü Talat Mutlu, öğrencilerinin İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen 16. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması’na katıldıklarını belirterek; “Çocuklarımız yarışmada Balık Kategorisi’nde 1 altın, Ana Yemek ve Tatlı Kategorilerinde de 9 gümüş ve 4 bronz madalya kazandılar. Yarışmaya 30 ülkeden toplam 2 bin 100 öğrenci katıldı.Hem sevincimizi sizinle paylaşmak hem de destekleriniz için teşekkür etmek amacıyla sizi ziyaret etmek istedik” dedi. Öğrenciler ziyarette kendi elleri ile hazırladıkları yiyeceklerden Akay’a ikramda bulundular.

 

 

AKAY TEBRİK ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “Öncelikle Çerkezköy’ümüzü başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve sizleri tebrik ediyorum. Çocuklarımızın bu tür uluslararası alanlarda elde ettikleri tüm başarılar bizleri gururlandırıyor” dedi. Okullarımıza verilen desteklerin her zaman devam edeceğinin altını çizen Akay, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10