As: Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz

21 Ocak tarihinde yapılan olağan Genel kurulda Çerkezköy şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'na seçilen Mustafa As, seçim çalışmalarında oda üyelerine ne söz verdiyse tek tek ye

Çerkezköy 3.04.2018 23:51:00 0
As: Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz

Mustafa As, seçim çalışmalarında yaptıkları ziyaretlerde oda esnafına verdikleri sözleri tek tek yerine getirmeye başladıklarını belirterek, “Ben ve yönetimim seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden bu yana oda esnafımıza hangi sözü verdik isek verilen sözleri yerine getirmek için hizmet kalitesini de öne çıkararak çalışmalarımıza o yönde hızla devam ediyoruz. Mevcut kurtarıcımızın yetersiz kaldığını bunu tekrar göreve geldiğimizde daha kapasiteli ve tonajlı bir kurtarıcıyı ihtiyacımız olduğunu söylemiştik.  Kurtarıcımızı değiştirerek geçen hafta itibariyle indirimli ücret tarifesi ile esnafımızın hizmetine sunduk. Aynı şekilde hizmet aracımızı da  yeni araç alarak yeniledik. Odamıza ve esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

ODAMIZA YAKIŞAN YENİ BİR HİZMET BİNASI ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

Başkan As şöyle devam etti, “Araçlarımızı değiştirmek tabii ki önemlidir. Ancak esas benim ve yönetimimin hedefleri arasında yer alan içinde toplantı ve düğün salonlarından oluşan Çerkezköy şoför esnafına yakışan bir hizmet binasına sahip olmak en önemli projelerimizden biri. Bunun da çalışmalarına başladık. İnşallah en kısa zamanda esnafımıza bu projemizin müjdesini veririz diye düşünüyorum. Odamızın imkanları doğrultusunda üyelerimize en iyi şekilde özenle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şu ana kadar yaptığımız tüm çalışmalar bireysel başarıdan çok oluşturduğumuz ekip ile  birlik ve beraberlik içinde doğru ve olumlu sonuçlar veren ekip çalışmalarıdır” diye konuştu.mustafa As konuşmasının ardında odaya yeni alınan kurtarıcıyı basına tanıttı.

 

Haber/Seyit SÜREN    


0282 726 91 91
0282 747 65 10