BAL'da 25.hafta tamamlandı

Bölgesel Amatör Lig'de 25.hafta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Altınova Belediyespor evinde temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ile berabere kalırken, Gaziosmanpaş

5.04.2018 16:39:00 0
BAL

LİDER EVİNDE TEMSİLCİMİZİ KONUK ETTİ

Cumartesi Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Ozan Ergün yönetirken, yardımcılıklarını ise Erol Ernek, Göktuğ Hazar Erel ve Muhammet Metin Kankaş yaptı. Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren 1911 Çerkezköyspor kalesinde gol arayan ev sahibi ekip ilerleyen bölümlere doğru kaydettiği golle öne geçti. Karşılaşmada mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor’da İbrahim 30 metreden mükemmel bir gol kaydederek skoru eşitledi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol olmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

2-2 SONUÇLANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda atak bir futbol ortaya koydu. Zevkli geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde ev sahibi ekip kaydettiği golle bir kez daha öne geçti. Oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor beraberlik golü için ataklarını sıklaştırdı. Rakip savunmayı bunaltan temsilcimiz arzuladığı golü ise karşılaşmanın uzatma dakikalarında buldu. Gelişen atakta ceza sahası içinde yaşanan karambolde topla buluşan Sefa maçın skorunu tayin etti. Altınova Belediyespor puanını 56 yaparken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise 44 puana yükseldi.

 

SULTANGAZİSPOR BİR PUANLA DÖNDÜ

 

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Sultangazispor Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar. Sultangazispor mutlak 3 puan için gittiği Edirne’den 1 puan ile döndü. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Uzunköprüspor mücadelenin dokuzuncu dakikasında kazandığı köşe atışında Serhat’la skoru 1-0 yaptı. 1-0 mağlup duruma düşen Sultangazispor karşılaşmanın on beşinci dakikasında ceza sahası içerisinde Mehmet ‘le bulduğu yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarının İlerleyen dakikalarında başka gol olmayınca ev sahibi Uzunköprüspor soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti. Mücadelenin ikinci yarısına Sultangazi Mehmet’in yerine Yalçın’ı alarak başladı. İkinci yarıya daha atak başlayan Sultangazispor 50. Dakikada Kaptan Kemal’in şık kafa vuruşuyla Skora eşitliği getirdi 1-1. 1-1 Eşitlikten sonra her iki takımda yakaladığı gol pozisyonlarında kaleciler geçit vermedi. İki haftada 4 puan kaybeden Sultangazispor bir maç eksiğiyle puan cetvelinde dördüncü sırada yer aldı.

 

BİGASPOR ÜÇ PUANLA KAPATTI

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin25.’inci haftasında 1 Nisan Pazar günü saat 15:00’de Bigaspor İlyas Bayram Stadyumunda Gaziosmanpaşaspor ile karşılaştı. Bigaspor Gaziosmanpaşaspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın ilk yarısında karşılıklı pozisyonlar oldu ancak her iki takımda gol atamadı. İlk devresi golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip öne geçti.  Maçın 54.’üncü dakikasında Bigaspor’un geliştirdiği atakta Yoldaş pasını verdi. Kubilay vurdu, top direkten döndü.Maçın 55.’inci dakikasında Bigaspor Burhan ile serbest vuruş kullandı. Onur kafayla vurdu, top kaleciden döndü. Kaleciden dönen topa Cenk vurdu ve gol oldu. Karşılaşmanın 71.’inci dakikasında Bigaspor Murat Efe ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına doğru gönderilen topu Gökay kafayla indirdi. Cenk bıraktı, Kubilay vurdu gol oldu. Karşılaşmada iki farklı öne geçen ev sahibi ekip rahatlarken, konuk ekip Gaziosmanpaşaspor ise farkı indirmeye çalıştı. Maçın 90+4 uzatma dakikaların sonunda Gaziosmanpaşaspor serbest vuruş atışı kazandı. Serbest vuruş atışını Samet kullandı, top dışarı çıktı. Hakem atışı tekrarladı. Samet vurdu. Top kaleci Taner’den döndü. Dönen topa Kadir vurdu ve top ağlarla buluştu.Bigaspor Gaziosmanpaşaspor’u 2-1 mağlup etti.

 

 YENİ ÇANSPOR KÜME DÜŞTÜ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin 25.’inci haftasında 1 Nisan Pazar günü saat 15:00’de deplasmanda Çıksalınspor ile karşılaştı. Yeni Çanspor Çıksalınspor’a 10-0 mağlup oldu. Yeni Çanspor ligde 19 puanla 12.’inci sırada yer alıyor. Ligin bitmesine bir hafta kala küme düştü. Yeni Çanspor önümüzdeki sezon Çanakkale Süper Amatör Lig’de oynayacak.

 

GOL SESİ ÇIKMADI

 

Haftanın golsüz tamamlanan karşılaşmalarından bir tanesi Çorlu’da oynandı. Çorluspor 1947 evinde Yalova Kadıköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Yalova Kadıköyspor bu beraberlikle ligde kalırken, Çorluspor 1947 ise puanını 28 yaptı.

Ligde alt sıralarda bulunan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise evinde ligden düşmesi Lüleburgazspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor sonuca gitmekte zorlandı. Karşılaşma da başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, Çekmeköy Belediye Alemdağspor da ligden düşen İstanbul takımlarından birisi oldu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10