Ceylan: Hayırseverler Tekirdağ'da 65 okul yaptırıyor

Ergene'de bulunan Vakıflar Mahallesi'nde  Hayırsever Matra Yapı A.Ş.  tarafından yaptırılacak olan Vakıflar İlkokulu Ortaokulu'na 5 ek derslik yapımının  temeli düzenlenen törenle at?

Ergene 6.04.2018 14:46:00 0
Ceylan: Hayırseverler Tekirdağ

Vakıflar Mahallesi’nde  Hayırsever Matra Yapı A.Ş.  tarafından yaptırılacak olan Vakıflar İlkokulu Ortaokulu’na 5 ek derslik yapımının  temeli düzenlenen törenle atıldı.

 

KİMLER KATILDI?

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan temel atma törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Hayırsever Matra Yapı A.Ş. yetkilileri, İlçe Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

 

‘’EĞİTİM KURUMLARIMIZIN FİZİKİ ŞARTLARINI İYİLEŞTİRMEK ADINA CİDDİ ADIMLAR ATIYORUZ’’

 

Vakıflar Mahallesi Muhtarı Vahdet Aksan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ın konuşmasının ardından konuşma yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Bu temel atma törenleri insana gurur veren, hepimizi sevindiren gelişmeler. İlimizde güzel bir eğitim hamlesi gerçekleştiriyoruz. Eğitim kurumlarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek adına ciddi adımlar atıyoruz’’ dedi.

 

‘’TEKİRDAĞ GENELİNDE HAYIRSEVERLER TARAFINDAN  YAPIMINA BAŞLANMIŞ OLAN TOPLAMDA 65 OKUL PROJESİ VAR’’

 

Şu anda Tekirdağ genelinde gerek devlet, gerek yerel yönetimler gerekse hayırseverler tarafından  yapımına başlanmış olan toplamda 65 okul projenin olduğunu kaydeden Vali Ceylan Ergene İlçemizde ikili eğitim yapan 2 okulumuz var. Bu projenin bitimi ile tekli eğitime geçeceğiz.  Bu projelerimizin hayat bulması ile 2019 yılında, tekli eğitime geçiş ve eğitimde fiziki şartları iyileştirme hedeflerimize ulaşmış olacağız.” dedi.

 

 PLANLADIĞIMIZ HEDEFLERE DAHA KISA ZAMANDA ULAŞACAĞIZ

 

Hayırsever  Matra Yapı A.Ş. ye  eğitime katkılarından dolayı şükranlarını sunan  Vali Ceylan; ‘’

Hayırseverlerimizin katkısı ile planladığımız hedeflere daha kısa zamanda ulaşacağız. Bu anlamda katkısı bulunan tüm hayırseverlerimize ve şu an temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz ek binamızın  yapımına emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Okulumuzun eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

  PLAKET TAKDİMİ YAPILDI

 Konuşmalardan sonra Vali Mehmet Ceylan tarafından hayırsever Matra Yapı A.Ş. adına Burçin Özcan’a plaket takdim edilmesinin ardından kesilen kurban ve edilen dualarla ek derslik binasının  temeli atıldı.

 

Haber: Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10