Akın kardeşlerin anne acısı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ercanlar Mühendislik Sahibi İnşaat Mühendisi İsmail Akın, Ercan Akın ve Süleyman Akın'ın anneleri, Sadi Akın'ın eşi Perihan AkÄ

Çerkezköy 6.04.2018 20:00:00 0
Akın kardeşlerin anne acısı

 CENAZEYE KATILIM YOĞUN OLDU

Merhum Perihan Akın’ın cenaze namazı dün Er Kaynak Camii’nde cuma namazına müteakip  Cami İmamı İlhan İlke tarafından kıldırıldı. Cenazede taziyeleri Sadi Akın, İsmail Akın, Ercan Akın ve Süleyman Akın kabul etti. Cenazede  Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, Ak Parti  Çerkezköy İlçe yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Koray Önsel, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve ilçe yönetimi, Büyük Birlik Partisi  Çerkezköy İl Başkanı Turan Demircan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve ilçe yönetimi, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, ÇTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Çerkezköy Belediyesi eski ve yeni meclis üyeleri, Çerkezköylü sanayici Ömer Kılınç, Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın, Çerkezköylü Sanayici Ahmet Çetin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan,Karaağaç Eski Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, STK başkan ve yöneticileri, esnaflar ÇSTO üyeleri, muhtarlar, Akın ailesinin eş dost ve yakınları ile her kesimden vatandaş katıldı.

 

İSTASYON MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ

Er Kaynak Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra İstasyon Mezarlığı’na dualarla defnedilen merhum 66 yaşındaki Perihan Akın 3 erkek çocuk annesi ve 3 torun babaannesi idi. İstasyon Mezarlığı’nda defin işlemi sonrası İsmail Akın başta olmak üzere kardeşleri Ercan Akın, Süleyman Akın ve Babası Sadi Akın cenazeye katılanlara acılı günlerinde yanlarında olarak acılarını paylaştıkları için teşekkür ettiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10