Kozuva yeniden başkan

1 Nisan'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen ve 10-2 sarı listenin galibiyeti ile sonuçlanan seçimlerin ardından cumartesi günü de yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeliğ

Çerkezköy 7.04.2018 18:42:00 0
Kozuva yeniden başkan

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Ticaret Sanayi Odası seçimlerinin ardından cumartesi günü de 8’inci grup dışındaki 11 grup meclis üyesi sandık başına giderek ÇTSO yönetimini, disiplin kurulunu ve TOBB delegelerini seçti. İlçe Seçim Kurulu nezdinde 11.00-12.00 saatlerinde gerçekleştirilen seçimlerde üç sandık kuruldu. Seçimlerde 24 kişi oy kullanırken, 6 Mayıs’a ertelenen sekizinci grup meclis üyeleri ise seçimde oy kullanmadı. Yurt dışında olan sarı listeden Furkan Yavuzarslan, beşinci gruptan Rahmi Yılmaz, Gürkan Kesim ve mavi listeden üç kişi  seçimlere katılmadı.

 

 

YÖNETİM KURULU DOKUZ KİŞİDEN OLUŞTU

 

 

Kullanılan 24 oyunda geçerli sayıldığı seçimlerde bu yıl yedi kişiden oluşan yönetimde sayı dokuza da çıkmış oldu. Seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına Süleyman Kozuva ile yönetim kurulu asil üyeliğine Mehmet Danyeli, Mustafa Seçkin, Metin Taşdelen, Murat Seymen, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün Asıl, Rasim Bilgen ve Ayhan Arslan seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliğine de Murat Narçın, Ahmet Avcı, Sami İkizler, Furkan Yavuzarslan, Kadir Uz, Reşat Ünlü, Bülent Bilecen ve Ramazan Tahir Eke seçildi.  Eski yönetimden Sinan Sifil ve Mesut Görgün bu dönem yönetimde yer almazken, eski yönetimden Mustafa Seçkin, Metin Taşdelen, Murat Seymen yeniden yönetime girdi. Yönetimin yeni üyeleri ise Mehmet Danyeli, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün Asıl, Rasim Bilgen ve Ayhan Arslan oldu.

 

 

TOBB DELEGELERİ VE DİSİPLİN KURULU DA BELLİ OLDU

 

 

TOBB delegeliği asil üyeliklerine Saim Buyruk, Mehmet Sait Erdem, Aktaş Güler, Mehmet Danyeli ve Kadir Uz seçilirken, yedek üyeler ise Metin Taşdelen, Murat Narçın, Reşat Ünlü, Bülent Bilecen ve Ramazan Tahir Eke oldu. Seçimlerde disiplin kurulu asil üyeliğine Evren Kahraman - Cantur Otomotiv Sosyal Hizmetler Taşımacılık Turizm İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Göksel Bozdağ – Bozdağ Gıda Tekel Tekstil Turizm Nakliye Dayanıklı ve Dayanıksız Tüketim Malları Demir Çelik Ürünleri İmalat ve Satış Sosyal Hizmetler Taşeronluk Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti., Vahdettin Er – A.H.Erler Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Turhan Bahtiyar – TSF Gayrimenkul Yatırım İnşaat Mimarlık Ltd.Şti. ,Turgay Kaya – Sem-Ka Plastik Vakum Ambalaj Makine ve Kalıp Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Ufuk Atasever – Ufuk Atasever AtaseverGroup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Endüstriyel malzeme ve Oto Alım Satım seçilirken, yedek üyeliğe de Cem Büyük – Kapaklı İlke Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat Turizm Spor Yatırımları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Hakan Mandacı – Arel Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Onur Aydınoğlu – Onur Aydınoğlu İnşaat, Recai Gökhan Alphan – Alphan İnşaat ve Emlak Alım Satım, Alphan Akhan  - Akhan Petrol Ürünleri Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama İnşaat Turizm  ve Dış Ticaret Ltd.Şti., Mustafa Dursun – Başakşehir Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. seçildi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10