Ergün Er  aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Saray'ın tanınan iş adamlarından Saray Erker Kuyumculuk Sahibi Ergün Er düzenlediği kahvaltı programında CHP'den Saray Belediye Başkan aday a

Saray 7.04.2018 18:48:00 0
Ergün Er  aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Saray’ın tanınan iş adamlarından Saray Erker Kuyumculuk Sahibi Ergün Er Saray Koru Restaurant’ta düzenlediği kahvaltı programında CHP’den Saray Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

 

 

ADAY ADAYI OLMAM İÇİN YOĞUN DESTEK ALDIM

 

 

Ergün Er kahvaltıda yaptığı konuşmada Saray Belediye Başkanlığı’na aday adayı olması için yoğun bir talep ve destek  aldığını belirterek, “Öncelikle bugün davetimize icabet ederek kahvaltı programımıza katılan siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün şahsım ve güzel kentimiz Saray’ımız için önemli ve yeni bir günün başlangıç günü olacağına inanıyorum. Sizlerden gelen yoğun talep ve desteği ile bir yolculuğa çıktım. İnşallah sizlerin bugünkü desteği ilerleyen günlerde de artarak devam eder.  Buna da inancımın tam olduğunu bilmenizi istiyorum. Arkadaşlarım partililerimiz olmak üzere bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermiş ve vermemiş olan vatandaşlarımızın de talep ve desteğiyle bir yolculuğa çıktım. Bugün sizlerin huzurunda tüm Saray halkına Saray Belediye başkanı aday adayı olduğumu açıklıyorum. İnşallah aday olursam belediye başkanı seçildiğimde hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin görevimi tam bir tarafsızlık içinde her kesime en iyi şekilde hizmet edeceğimin garantisini de veriyorum” dedi.

 

 

HEDEFİM TARİHİ VE GÜZEL SARAY’IMIZI HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK

 

 

Ergün Er şöyle devam etti, “Hedefim tarihi ve güzel Saray ilçemizi hak ettiği yere getirmek. Belediye Başkanlığı'na aday adayı olmam için şahsıma gelen yoğun talep ve destek sonrası Saray’ımız için bir şeyler yapabilir miyiz diye çok düşündüm. Uzun yıllar da siyasetin içinden biri olmam,  ilçemizin ve halkımızın beklentilerini çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak gelen talep ve destekleriniz beni çok mutlu etti.  Tüm Saray’ın başkanı olmak ve herkesimi kucaklamak için bu zorlu yola çıktığımı bu gün açıklıyorum. Belki aday adaylığı açıklamam erken oldu. Ama sizlerin talepleri erken olsun yönünde olduğu için bende aday adaylığımı bugün açıklamayı uygun gördüm. Şahsıma bu kadar yoğun bir destek verileceğini tahmin etmemiştim. Görüyorum ki bu destek önümüzdeki günlerde çığ gibi büyüyecek. İnşallah aday olur da seçilirsem belediyesi halkımızla birlikte yöneteceğiz ve Saray’ımızı sizlerle birlikte hak ettiği yere getireceğiz”

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Saray Erler Kuyumculuk Sahibi Ergün Er’in  Saray Belediye başkanlığına aday adaylığı açıklama kahvaltı programına yaklaşık bin kişi katıldı. Kahvaltıda 22. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan, CHP Saray Eski İlçe Başkanı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKULAŞ Müdürü Aliosman Yaşar, Saray Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Gönültaş, Saray Pazarcılar Odası Başkanı Sunay Ümit başta olmak üzere tüm mahalle muhtarları, siyasi partilerin ilçe yöneticileri, Saray Belediyesi eski belediye meclisi üyeleri, Saray’ın önde gelen işadamları, her kesimden esnaflar katıldı.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10