Lider farklı kazandı 7-1

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda haftaya lider durumda giren Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda temsilcimiz Samsunlular Yaşardoğuspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maÃ?

9.04.2018 14:19:00 0
Lider farklı kazandı 7-1

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

Pazar günü Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya deplasman takımı Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren etkisini sürdüren Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü bulduğu gollerle büyük moral buldu. Oyun disiplininden kopan Samsunlular Yaşardoğuspor ise rakibi karşısında varlık gösteremedi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmanın ilk devresini 4-0’lık üstünlük ile tamamladı.

 

PUANI 24’E YÜKSELTTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü bir gol daha bularak farkı beşe çıkardı. İlerleyen bölümlere doğru kalesinde bir gol görmesine rağmen Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü iki gol bularak karşılaşmadan da 7-1 galip ayrıldı. Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nü galibiyete taşıyan golleri Mert Torun, Berkay Çabuk, Emre Karakaya(2), Emre Yoldaş, Ozan Aşık ve Tolga Şen kaydetti. Bu galibiyet ile sekizinci maçını da kazanan Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü puanını 24 yaparak liderliğini sürdürürken, Samsunlular Yaşardoğuspor ise dört puanda kaldı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10