1911 sezonu farklı galibiyet ile kapattı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sezonun son karşılaşmasında evinde İstanbul temsilcisi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'u konuk etti. Genç oyuncularla Çerkezk

9.04.2018 14:23:00 0
1911 sezonu farklı galibiyet ile kapattı

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Mert, İsmail, Muhammed Emin, Orhan, Etago, Yunus, Mustafa Kemal, Ünal, İliyaz, Sefa ve İbrahim Keleş kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise Recep, Barış Mustafa, Aşkın, Vahdettin, Barış Serhat, Mutlu, Enes, Mert ve Erkan ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmayı ise Mustafa Gökhan Keskin yönetti. Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor 10’uncu dakikada Mustafa Kemal’in mükemmel golüyle karşılaşmada öne geçti.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

İlk dakikalarda gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Konuk ekip Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise temsilcimiz karşısında varlık gösteremedi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde farkı ikiye çıkardı. Gelişen temsilcimizin atağında rakip defansın hatasını iyi değerlendiren İbrahim Keleş kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Geliştirdiği ataklarla rakip defansı bunaltan 1911 Çerkezköyspor 30’uncu dakikada farkı üçe çıkardı. Mustafa Kemal’in kullandığı kornerde topa iyi yükselen İliyaz şık bir kafa vuruşuyla skoru 3-0 yaptı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

MUSTAFA KEMAL’DEN İKİ GOL

 

Karşılaşmanın ilk devresini rahat skor ile tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devreye de fırtına gibi girdi. Rakip kalede ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da sahneye çıkan golcü oyuncu Sefa düzgün bir vuruş ile farkı dörde çıkardı. Çok rahat bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrolü elden bırakmadı. Konuk ekip Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise şeref sayısı için geliştirdiği ataklarda temsilcimiz savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında İliyaz’ın pasıyla hareketlenen Mustafa Kemal ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek kendisinin ikinci takımının da beşinci golünü kaydetti.

 

SEZONU İKİNCİ SIRADA BİTİRDİ

 

Karşılaşmanın son dakikalarında günün başarılı ismi Mustafa Kemal’in bir golü ise ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 5-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sezonu ise 15 galibiyet iki beraberlik ve yedi yenilgi ile 47 puanla ikinci sırada tamamlarken, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise 24 puanla sezonu 11’inci sırada noktaladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10