Okuma sevincini kutladılar

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji tarafından okuma bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Çeşitli gösterilerin yapıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Çerkezköy 9.04.2018 18:12:00 0
Okuma sevincini kutladılar

AÇILIŞ KONUŞMALARI YAPILDI

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Okul Müdürü Ömer Kürklü yaptı.  Okul Müdürü Kürklü,  öğrencilere gösterdikleri başarıdan dolayı kutlarken ilerleyen yaşamlarında da başarılarının devamını dilerken 1. sınıf öğretmenleri Nevzat Başar, Ceren Tuncel ve Anıl Emrullah Ok da sırayla konuşmalarını yaptı.

 

ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

 

Konuşmaların ardından her sınıfın kendi öğretmeniyle hazırlamış olduğu dans gösterileri yapıldı. Ardından sırayla Drama Öğretmeni Özden Kaya’nın 1-A sınıfıyla hazırlamış olduğu ‘Dünya Çocukları’ isimli drama etkinliği, 1-B sınıfıyla hazırlamış olduğu ‘Bölge Bölge Türkiyem ’ isimli drama etkinliği, 1-C sınıfıyla hazırlamış olduğu ‘Bilge Kılıç Balığı ’ isimli drama etkinliği, Almanca öğretmeni Gözde Karakoç’un hazırlamış olduğu müzikli gösteri, İngilizce öğretmeni Serap İçpınar’ın hazırlamış olduğu müzikli gösteri, Beden Eğitimi öğretmeni Aslıhan Buksur’un hazırlamış olduğu modern dans gösterisi, Halk Oyunları öğretmeni Abdullah Coşkun’un hazırlamış olduğu ‘İzmir Yöresi -Efe‘ halk oyunu gösterisi sunuldu. Daha sonra Bilişim Teknolojileri öğretmeni Serhan Serinoğlu’nun tüm birinci sınıfların bugüne kadar geçirdiği zamanları içeren anılardan oluşturmuş olduğu slayt gösterisi sunuldu. Müzik öğretmeni Gülben Kıycıoğlu’nun tüm birinci sınıflarla hazırlamış olduğu çocuk korosuyla etkinlikler sona erdi.

 

OKUMA BELGESİ VERİLDİ

 

Etkinliklerin ardından sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere okuma belgesi verilmesiyle program son buldu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10