Güzel ve Yılmaz ailelerinin mutlu günü

MHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyesi ve Güzel Spor Kulübü sahiplerinden Fikri Güzel'in ve Ayşe Güzel'in oğlu Can Güzel hayatını Nurgül-Birol Yılmaz'ın kızları Buse Yılmaz ile

Çerkezköy 9.04.2018 18:51:00 0
Güzel ve Yılmaz ailelerinin mutlu günü

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy  Lemar Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreninde dünya evine giren Can-Buse Güzel’in düğününe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Esengül Güven, MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri,  AK Parti Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü ve ÇTSO Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan,  AK Parti Eski Belediye Başkan Adaylarından Ömer Karadeniz,  Hema Fabrika Müdürü Necati Akküç, Tekdone Fabrika Müdürü Adnan Yıldız, TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Ökkeş Çam, STK temsilcileri, iş adamları, sporcular, esnaflar, Güzel ve Yılmaz ailesinin eş, dostları ve akrabaları katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Takı törenin ardından ilk danslarını yapan genç çift düğün pastalarını da alkışlar eşliğinde kesti. Fikri-Ayşe Güzel dünürleri Nurgül-Birol Yılmaz ile birlikte masaları tek tek dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendiler. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip gönüllerince eğlendiler. Güzel ve Yılmaz aileleri çocuklarının mürvetini  görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, düğüne katılan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10