173. yıl dönümü Tekirdağ'da da kutlandı

Ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ'da da Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Kamu Yararına Çalı?

Tekirdağ 10.04.2018 15:56:00 0
173. yıl dönümü Tekirdağ

Ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da da Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. Yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı. Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karabaş, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, emniyet mensubu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ETKİNLİKLER TEKİRDAĞ POLİS EVİ'NDE KOKTEYL İLE DEVAM ETTİ

 

Tören, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’nin Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler Tekirdağ Polis Evi'nde kokteyl ile devam etti.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10