Meclis başkanı Erdim Noyan seçildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri organ  seçimlerinin 1 Nisan'da tamamlanmasının ardından Çorlu TSO Meclisi bir araya gelerek meclis başkanı, meclis başkan yardımcıları

Çorlu 10.04.2018 16:16:00 0
Meclis başkanı Erdim Noyan seçildi

32 OY ALDI

 

Çorlu TSO  46 Meclis Üyesinden; 46’sının oy kullandığı seçimde; Çorlu TSO Meclis Başkan adayları; Meclis Üyeleri Erdim Noyan (32) ve Ahmet Bayram  (12) oy alarak; meclis başkanlığı görevine oy çokluğu ile Erdim Noyan, meclis başkan yardımcılığına Umut Güngör (30), Faysal Çakmak (29), meclis katip üyeliğine ise  İsmail Korkut (32) oy alarak seçildi.

 

‘’BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR’’

 

Uzun ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan; ‘’ Önce meslek komitesi üyelerimizin sonrada, meclis üyelerimizin takdiriyle önümüzdeki 4 yıl için odamıza, üyelerimize ve şehrimize hizmet etme görevini üstlendik. Tüm meclis üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte meclis olarak bugüne kadar yapılanların üzerine bir şeyler daha katarak çalışacağız. Yapılan seçimler  bir hizmet yarışıdır ‘Bu yarışta meclisimiz bayrağı bize devretti. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı da hep  beraber  daha ileriye taşıyacağız” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10