Polis Teşkilatı'nın 173. yılı kutlandı

Kapaklı'da Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören Kapaklı Emniyet Müdürü

Kapaklı 10.04.2018 16:29:00 0
Polis Teşkilatı

Kapaklı’da Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk anıtı önünde saat 10:00’da tören düzenlendi.  

 

POLİS TEŞKİLATI BÜYÜK BİR HİZMET AŞKIYLA GÖREVİNİ YERİNE GETİRMEKTEDİR

 

Tören, Kapaklı Emniyet Müdürü Murat Sevgi’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlarken saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Polis Teşkilatının 1845 tarihinde yayınlanan Polis Nizamnamesi ile kurulduğu ifade edildiği konuşmada; “Yetkilerini kanunlardan, desteğini halkımızdan alan emniyet teşkilatımızın her bir ferdi görevini saygı ve hoşgörünün ışığında, daima ülkesini ve milletini düşünerek fedakarca yapmakta, üstlendiği görevi kutsallığının bilincinde büyük bir hizmet aşkıyla görevini yerine getirmektedir” sözlerine yer verildi.

 

KİMLER KATILDI?

 

Törene Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili Serkan Genç, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Saadet Partisi İlçe Başkanı hasan Karakoç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı temsilcisi İbrahim Çetintaş ve gaziler, mahalle muhtarları, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile polis memurları katılım gösterdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10